facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media Markt Venlo

Media Markt Venlo
Adres: Maasstraat 12, 5911 DP Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 355 1501
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Maasstraat
Huisnummer: 12
Postcode: 5911 DP


Openingstijden

maandag: 10:00–21:00
dinsdag: 10:00–21:00
woensdag: 10:00–21:00
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
1,5 jaar geleden hier een TV gekocht, die helaas afgelopen maand stopt met werken.nVia MediaMarkt werdt in eerste instantie een reparatie bedrijf ingeschakeld.nnNa heel veel gedoe met het reparatie bedrijf niet reageren/niet komen opdagen voor afspraak, heeft MediaMarkt dit zelf heel goed voor mij opgelost.nnOude TV is retour gegaan, en heb met beetje bijbetalen duurder model dan eerst een mooie nieuwe tv kunnen uitzoeken.nnTop service van MediaMarkt!
Goed en kundig geholpen in Venlo door Shamz, ik heb een flip 5 gekocht. Hij nam alle tijd ook om mij advies te geven met mijn kon abonnement. Hij is vriendelijk niet opdringerig, zo n verkopers zouden er meer mogen zijn.
Laats gedacht hier een PlayStation 5 te halen maar toch niet gedaan omdat ze playstion 5 zelf uit doos gehaalt hebben en de software al geïnstalleerd hadden en hier 20 euro extra voor vragen terwijl dit nergens staat aan gegeven ze weten wel hoe ze mensen met sommige producten oplichten
Heel verschillende ervaringen, onlangs met de telefoon weer super geholpen. Paar weken daarvoor wilde ik een ps5 kopen maar fysiek in de winkel stonden alleen pakketten die startklaar zijn gemaakt. Die zijn duurder en kan ik goed zelf. Gevraagd of dat ook zonder kon: nee dat kon niet want dat stelde hun leverancier als eis. Huh ? Als je online besteld kan het wel en kun je in dezelfde winkel na 30 minuten afhalen want die kale versie was op vrrd in filiaal. Staan dus gewoon achter. Ik denk dat ze niet willen verkopen.
Vreemde layout. In en uitgang liggen niet bij elkaar, wat je verplicht de gehele winkel door te lopen en dan buitenom terug moet lopen.nDan producten in een display maar alleen online te verkrijgen. Wist niet dat kijkshop een nieuwe betekenis was!nDit filiaal is geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid