facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Media Markt

Media Markt
Adres: Gildenkwartier 181 , Utrecht 3511 DG, NL
Telefoonnummer: 030 233 7100
Stad: Utrecht
Route: Gildenkwartier 181
Postcode: 3511 DG


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-19:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: media markt turnhout folder, mediamarkt breda, mediamarkt folder, mediamarkt gent, media markt antwerpen, mediamarkt maastricht, media markt hasselt, mediamarkt laptop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Techsy.nl Techsy.nl 345 meter Technologie brengt eindeloze mogelijkheden. Bij Techsy brengen we technologische inno...
Amac Amac 552 meter Met 46 stores en een webshop is Amac jouw Apple Premium Reseller. Kom langs voor de ...
Renewd Renewd 3 km Iphone 6S vandaag ontvangen; toestel is keurig verpakt en ziet er helemaal top uit, u...
Septa Septa 3 km Septa producten
Gamein-EU Gamein-EU 4 km GameIN is een vergelijkingssite in games. Een portaal voor echte gamers.
Media Markt Media Markt 4 km Mijn mobiele telefoon was verloren, maar is gelukkig terug gevonden. Echter de schrik...
Fiat 500e specialist van Neerijnen Fiat 500e specialist van Neerijnen 5 km Ik ben al 5 jaar klant van dit autobedrijf en nog steeds uiterst tevreden. Wat ik zee...
Recensies
Mijn mobiele telefoon was verloren, maar is gelukkig terug gevonden. Echter de schrik van geen communicatie zat er in en ik ben bij MediaMarkt gaan kijken naar een goedkoper backup om zakelijk en prive gescheiden te houden en mijn der risico te hebben op geheel niets te hebben. Leuke telefoon gevonden goedkoop geadverteerd in het schap. Voorraad 0. Maar we hebben wel deze van 25 euro duurder met minder specs...... Nee dus dat was ik niet van plan. Verder leuke winkel, groot aanbod, al wil de goedkoopste optie nog wel eens toevallig uitverkocht zijn. Toeval?
Mensen koop hier je spullen niet die bezorgd moeten worden een waardeloos bedrijf. Had een vaatwasser in de winkel besteld en die zou uiteindelijk na 8 dagen bezorgd worden. Vandaag eindelijk zover maar daylogic is niet op komen dagen. Ik ben naar de winkel gegaan nadat ik mediamarkt online telefonisch contacteerde. Maar service balie zegt hetzelfde. Wij kunnen er niets aandoen. Alsof het hun probleem niet is. Wat een schandalige service. Er komt geen oplossing of hulp. Het interesseert ze niet. Daylogic gegoogled ook daar zwaar slechte reviews. Ik vraag me dan af waarom ze nog gebruik maken van hun diensten.!!
Goed geholpen, rij bij de kassa was wat lang vanwege Black Friday over de hele week. Ik moest ook nog wat terugbrengen waarbij het lang duurde en andere mensen voor kruipen. Dit heeft dus niks te maken met de Media Markt maar met onze samenleving. Stond bij de uitgang ook een beveiliger, jammer dat dit nodig is. Hij had even pauze en gelijk piepte er klanten ertussen uit met piepende poortjes, jammer dat dit tegenwoordig zo gaat.
Vind uit leg personeel voor ouderen te gehaast. Viel me op dat iemand mn broek hielp niet in de kleding rood . En wist niet alles. Dat vond ik onprettig.. En ook al half met andere klant bezig.. Draadloze oordopjes moeten wel voorgedaan kunnen worden aan ouderen we zijn niet bekend met al die moderne. Wifi en internet
Deze winkel is vooral gericht op zoveel mogelijk geld verdienen. Als je een klacht hebt of een probleem met een product dan wejgeren ze om inhoudelijk te reageren op je verhaal en wordt er geen hulp geboden. Dit heb ik nu meerdere malen meegemaakt met deze winkel en ik heb besloten er mijn geld niet meer uit te geven.
Lekker breed aanbod en heel veel keus uit alle soorten en maten electrische apparaten. Stofzuigers, wasmachines, tv's, computers, laptops, gaming equipment, hoofdtelefoons, snoeren, kabels, monitoren, keyboards, muizen, smartphones, camera's, smartwatches, en noem maar op. Groot winkeloppervlak met doorgaans ruim voldoende medewerkers als je eens een vraag hebt. Prijzen marktconform.
Voldoende qua assortiment, maar niet direct aantrekkelijk om te winkelen. Erg druk en onoverzichtelijk. Best als je echt iets nodig hebt, maar niet om even te gezellig snuffelen.
Erg onoverzichtelijke winkel, een beetje uitgeleefd. Medewerkers konden wat vriendelijker en behulpzaam zijn. Stonden nu meer met elkaar te praten en hadden niet veel verstand van de produkten die we zochten. O.a. een smartwatch.
Heb moeilijk lang staan wachten om af te rekenen
Personeel helemaal niet enthousiast, altijd chagrijnig. Gaat echt om zoveel mogelijk verkopen ik heb zoiets gehoord van een werker daar dat het echt gaat om verzekeringen aansmeren. Personeel is echt niet leuk daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid