facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meclube Nederland

Meclube Nederland

Info

Welkom bij Meclube Nederland.

Sinds 2017 zijn wij importeur geworden van de prachtige Meclube producten uit Italië.

Meclube is een bedrijf welke al 35 jaar lubrication equipment produceert voor iedere specifieke doelgroep.

Geschiedenis

Welkom bij Meclube Nederland.

Sinds 2017 zijn wij importeur geworden van de prachtige Meclube producten uit Italië. Meclube is een bedrijf welke al 35 jaar lubrication equipment produceert voor iedere specifieke doelgroep. U kunt hierbij denken aan de automotive tak, industrie tak en zelfs in de voedingsmiddelen industrie.

Meclube is een jong en dynamisch bedrijf met nu al alle knowhow en ervaring door opleiding van gekwalificeerd personeel. Al geruime tijd wordt er gewerkt met hoge standaards om daarmee de ISO 9001:2008 doelen te kunnen bereiken. Meclube is de producten constant aan het verbeteren om hiermee zichzelf te ontwikkelen tot 1 van de beste bedrijven in de lubricant business.

Als Meclube Nederland geven wij al onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van onze wereldwijde service en ons uitgebreide product aanbod. Aangezien wij een fantastische prijs kwaliteit verhouding hebben in combinatie met korte levertijden kunnen wij een uitstekende relaties opbouwen met onze klanten. Tevens bieden wij onze relaties de mogelijkheid om onze producten aan te passen naar hun eigen wensen.

Tijdens het productie proces in Italië maken wij gebruik van de beste materialen, de nieuwste machines en de juiste mensen. Als u onze catalogus of webshop bezoekt kunt u zelf bekijken hoe onze producten eruit zien en op welke manier ons productie proces plaats vind. Hiermee tonen wij aan echt alles zelf te fabriceren.

Wanneer u geïnteresseerd bent maken wij graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Graag tot ziens

Meclube Nederland

Adres: Dorpsstraat 29, 1731 RB Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: +31 (0)88-0100300
ln.ebulcem@ofni
Stad: Winkel
Route: Dorpsstraat 29
Postcode: 1731 RB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid