facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mechoui

Mechoui

Info

Officiële Facebook-pagina van het Noord-Afrikaanse restaurant 'Mechoui' in de Folkingestraat.

Geschiedenis

Aan de zuidelijke Middellandse-Zeekust liggen Algerije, Marokko en Tunesië. Dit is al 1400 jaar geleden bekend onder de naam Maghreb. Samen hebben de drie landen een kenmerkende kookstijl met veel overeenkomsten. In het hele gebied vindt u gekruide stoofschotels die tajines worden genoemd. Maar elk land heeft uiteraard zijn eigen karakteristieken, zijn eigen specerijen en nationale gerechten. Tunesiërs geven de voorkeur aan zeer gekruide, hete gerechten. In Marokko houdt men van volle uitbundige smaken met veel saffraan. In de Algerijnse keuken zijn er een paar Franse culinaire sporen te herkennen.



"Noord-Afrikaanse restaurant met traditionele gerechten in een intieme sfeer."
Adres: Folkingestraat 38 , Groningen 9711 JW, NL
Telefoonnummer: 050 318 4796
ln.iuohcem@tcatnoc
Stad: Groningen
Route: Folkingestraat 38
Postcode: 9711 JW


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: mechoui betekenis, mechoui gerecht, mechoui groningen, mechoui iens, mechoui menu, marokkaans restaurant groningen, mechoui recept, mechoui kruiden
Recensies
Je kunt hier heerlijk eten met gerechten uit de Noord-Afrikaanse keuken. Ik kom hier regelmatig en heb nog nooit iets gegeten wat tegen viel. Alles is erg lekker. De mensen hier zijn altijd ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
Toegankelijke sfeer met een vriendelijke eigenaar en personeel. Het eten is een bijzondere mix van Noord-Afrikaans en Midden-Oosters, had niet verwacht een dergelijk restaurant te vinden in Groningen. P.s tajine was nog 5 minuten aan het na borrelen. Dit is een goed teken P.s heb in mij leven niet zulke grote smakelijke olijven gehad of überhaupt gezien. Superrr!
Fantastische ervaring! Heerlijk eten, wij hadden de verschillende gerechten van €8,99 zodat we veel variatie hadden. Alle gerechten waren heerlijk. We hebben enorm genoten. De dame in de bediening deed het ook fantastisch. We voelden ons welkom, ze was ontzettend vriendelijk en deed haar werk met een glimlach. Maximale sterren voor dit restaurant in het bijzonder dankzij de kok en de geweldige bediening. Wij komen zeker weten terug en ik zou iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan dit restaurant!
Op zijn minst verwacht dat je platbrood krijgt bij een restaurant met dit soort eten. Maar nee, ze hadden alleen stokbrood bij de mezze. Glazen wijn waren karig ingeschonken. Enkel Engelstalige bediening, wat ik ook altijd bijzonder vind als je gewoon in Groningen bent. Eten was ook matig, veel dezelfde smaken en ook niet smaakvol… Keuken oogde niet hygiënisch en restaurant zelf leek ook verouderd en niet heel schoon. Verbaas me over alle goede recensies op Google, want zo goed vonden we het alle vier daar niet. Ga er nooit meer heen en ik raad het ook niet aan!
Prima restaurant. Goed eten en fijne gastheren. Een aanrader als je eens van andere keuken wilt eten!Eten: 5/5
Het eten was hier echt fantastisch! De tajine lamschouder met abrikozen, dadels en meer had ik en het was heerlijk zoetig. De combinatie met couscous maakte dat de Noord Afrikaanse keuken goed tot zijn recht kwam. Het sinasappel ijs in een echte sinaasappel was leuk gedaan. De bediening was helaas wel minder dan het eten, want het duurde vrij lang voor iemand naar je toe kwam. Maar voor het lekkere eten kom ik zeker terug!
Heerlijk gegeten. Wat je ook neemt alles is lekker. De kip met zuidvruchten was echt voortreffelijk samen met de couscous. Ook de olijven waren ook niet normaal lekker. Muntthee na met baklava . Persoonlijk uitermate vriendelijk en een meisje dat ons bediende een harde werkster. Een echte aanrader. Komen snel een keer weer.
Heel goed restaurant. Vriendelijke service, het menu wordt enthousiast uitgelegd. Het eten was heerlijk. Koude en warme mezze, alles vers. Een echte topper!Eten: 5/5
Dit was echt een onverwachte vondst in Groningen. Voor degenen die houden van sharing! Noord-Afrikaanse mezze: kies er per persoon 4 als voorgerecht en je hebt een tafel vol lekkernijen om samen van te genieten. En als je van pittig houdt: de Harissa smaakt écht en is écht scherp! Combineer met een warme mezze en een salade en je hebt een heerlijke, verse en gezonde maaltijd. De combinaties waren verrassend en enorm smaakvol. Leuk detail: in dezelfde straat zit een Noord-Afrikaanse bakker en kruidenier "Le Souk" en hun eigen kruidenmengsels worden gebruikt in deze gerechten. De bediening was fantastisch en zó vriendelijk. Wij aten er op een dag dat het buiten 30+ graden was en binnen misschien wel 35+. Eén van de medewerkers bood aan om een ventilator op onze tafel te richten, maar kwam helaas tot de ontdekking dat er geen stopcontact aanwezig was. De gedachte en bedoeling van dit gebaar waren voor ons echter al genoeg! We hebben meerdere malen gevraagd om karafjes met koud kraanwater om de hitte te trotseren. Deze werden met ijsblokjes geserveerd. Tot onze absolute verbazing werd dit niet eens in rekening gebracht! Hier kunnen vele andere restaurants een voorbeeld aan nemen! Ik zou super graag 5 sterren willen geven, maar de inrichting was vrij sober en er zaten gaten in de bekleding van de stoelen. Renovatie is natuurlijk al moeilijk in tijden van Covid, maar richt je deze locatie in in een mooie Noord-Afrikaanse stijl, dan is het helemaal af en zou ik er elke week willen eten! Zie deze review maar als een 4,5. Hartstikke bedankt voor de fantastische avond die we hier gehad hebben!
Leuke ontvangst, gezellig oosterse inrichting maar het oogt wat achterstallig aan onderhoud en ook niet al te fris. Een toiletbezoek had ik beter achterwege kunnen laten want de vloer was nat en plakkerig. Zoiets zet wel vraagtekens bij de hygiëne in de keuken van het restaurant....desondanks hebben hebben we wel lekker gegeten, vooral de Harira was erg lekker, hoewel ik bij de meze van kip met zuidvruchten een pakje tuttifrutti van de Appie meende te herkennen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mechoui.

Groningen marokkaans

openingstijden, locatie, vervoer. Folkingestraat 38 groningen arabisch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mechoui adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mechoui. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mechoui delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro 't Gerecht Bistro 't Gerecht 510 meter Heerlijk gegeten, uitstekende service en zeer leuk om ook de chefs uit de keuken aan ...
Goud Heerlijk Goud Heerlijk 802 meter Leuke tent met super aardige mensen. Wij dronken alleen koffie, deze was nogal slap.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid