facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mecca Winschoten

Mecca Winschoten

Info

MECCA zoetwarenspeciaalzaak verkoopt o.a.500 soorten drop en suikerwerk,kadootjes,soft en schepijs,feestartikelen en nog veel meer!

Adres: Langestraat 12, 9671PG Winschoten
Telefoonnummer: 0597414153
Stad: Winschoten
Route: Langestraat 12
Postcode: 9671PG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chocovin Winschoten Chocovin Winschoten 148 meter Hele gezellige winkel, groot assortiment chocolade en thee van uitmuntende kwaliteit....
KadoHUT KadoHUT 401 meter Zeer mooie KadoHut, waar je voor alle gelegen heden wel een kado kan vinden. De eigen...
Luxebadartikelen Luxebadartikelen 1 km Luxe bad artikelen is een luxe webwinkel in de verkoop van allerlei badartikelen.
Recensies
een hele prima snoep winkel wat nu meer dan 25 jaar in het centrum van Winschoten zit en nog steeds een begrip in deze regio. mensen mochten jullie deze winkel bezoeken jullie doen hun juist ten goede aan om hier contant te betallen in verplaats van met de pin. je kan er kopje koffie drinken je kan er diverse regionale lekkernijen kopen, onder ander poffer. en je kan er ijs of snoep enzovoort kopen.
Mooie winkel met een breed assortiment aan lekkernijen!Vooral snoep.. van goede kwaliteit..Niet alleen het standaard bekend snoep, maar ook snoep van 'vroeger'..Voor ieder wat wils: vegan, suikervrij.. Ook een dikke pluim voor de eigenaren: ik had een zakje pepernoten geschept die bij thuiskomst niet vers meer bleken te zijn..Een aantal weken later ga ik er weer heen en vraag of de pepernoten vers zijn, omdat de vorige dat niet waren.. Zegt mevrouw heel vriendelijk:"Nou dan ga je toch even 1 proeven?"...Klinkt logisch toch?..Aan de andere kant ben ik opgevoed met dat het 'not done' is om in elke bak te graaien en elk snoepje te "proeven"...Dat was de reden waarom ik niet had geproefd..Dom van mij eigenlijk dus.. Ik had 1 geproefd: verser dan vers!..Ik schep dus een klein zakje in. Wil ik het afrekenen, zegt de mevrouw: "Deze mag je zo meenemen"..Dit was helemaal niet mijn intentie van mijn verhaal natuurlijk!Maar hoe aardig is dat?, maar ook duidelijk dat Mecca de de kwaliteit van hun producten erg serieus nemen..
Aan de deur zat een 'bewaker' koffie te drinken. Ik had het gevoel dat hij de snoeplijn in de gaten hield of je ook een snoepje steelt. Klantonvriendelijk. Die rare dranksoorten mogen wel weer weg. Het is een SNOEPwinkel. Alles volgepakt met hoge, logge kasten waardoor je een opgesloten gevoel krijgt. Het was ooit beter.
Zwendelaar! Ze dekken de datum op verlopen producten af ​​met een sticker, zodat ze nog steeds de volledige prijs kunnen rekenen. Als je nog steeds besluit hier te winkelen, controleer dan ALLES wat je koopt en je kassabon, want ze willen soms ook wat meer aan de prijs toevoegen bij de kassa.
Ik koop nog steeds hier m'n smile dropjes van vroeger en niet met de smaak van haribo maar de originele.
Echt een hele leuke winkel als je een cadeautje zoekt.
De gezelligste en lekkerste winkel in het Noorden. Een ruime keus aan snoepgoed en leuke cadeautjes. Tevens verkopen ze heerlijke vers gemaakte poffert in verschillende smaken.
Wat een leuke winkel is dit. Enorm veel keuze in snoep maar ook in bordjes met allerlei spreuken er op. Altijd wel een toepassende te vinden. Hier kom ik beslist terug!
Leuke winkel, veel keuze, vriendelijk en lekker ijs
Leuke feest en snoep winkel met mogelijkheid om buiten te zitten en genieten van een koffie en iets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid