facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mebu

"Wij zijn een full-service universeel Bovag aangesloten autobedrijf. Sinds 1987 is ons bedrijf aan de Laan van Ambacht 1-3 gevestigd en voeren wij met ons hele team alle voorkomende werkzaamheden uit. Ook onderhoud aan alle merken auto’s die nog garantie hebben, kunnen bij ons bedrijf uitgevoerd worden. Wij hebben alles voor Uw auto onder 1 dak, zoals;Verkoop van alle merken nieuwe personen- en bestelauto’s;Verkoop van alle merken gebruikte personen- en bestelauto’s;Onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s;Inbouw van alarmsystemen en startonderbrekers;Reparatie en onderhoud van airco’s;APK keuring en roetmeting/viergasmeting;Autostalling binnen."
Adres: Laan Van Ambacht 1-3 , Nootdorp 2631 RJ, NL
Telefoonnummer: 015 310 8415
Stad: Nootdorp
Route: Laan Van Ambacht 1-3
Postcode: 2631 RJ



op zoek naar gerelateerd: Mebu webshop, Mebu Autosport, Mebu Chiptuning, Mebu Maxton, Occasions Nootdorp, Mebu occasions, Autobedrijf Nootdorp, Mebu oosterhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steeneveld Autobedrijf Steeneveld Autobedrijf 1 km Wat een service gisteren proefrit gemaakt vandaag kunnen ophalen . Netjes geholpen me...
Recensies
Valt niet normaal mee te communiceren en is belachelijk prijzig. Als je woekerprijzen wilt betalen en uit slechte communicatie je plezier haalt, ben je hier op het juiste adres!
Ik ben in januari bij mebu geweest voor een software optimalisatie voor mijn Fiësta ST Mk 6. Je wordt erg vriendelijk geholpen en krijgt goed advies over eventuele andere upgrades. Ik ging naar buiten met een aantal pk extra en een grote glimlach. Ik kom snel weer terug voor de volgende upgrade! Bedankt!
Top bedrijf, zeker een aanrader. Vorige maand een nieuwe Maxton Design splitter voor de Ford Focus besteld en telefonisch een afspraak gemaakt voor de installatie op locatie in Nootdorp. Vriendelijk geholpen en montage was snel geregeld. Voor een eventuele volgende mod zou ik hier zeker terugkomen. Bedankt Mebu!
Mijn ervaring met Mebu is dat ze erg goed zijn in diagnose stellen wanneer je een probleem hebt met je auto. Ze bieden zelfs de gelegenheid om hun analyse te laten zien wanneer dat meer helderheid kan krijgen over het probleem. Ze denken mee met alle mogelijke oplossingen zodat je zelf kan oordelen hoe je het opgelost wilt hebben.
Zéér vriendelijk en kundig personeel. Staan mooie speciale uitvoeringen van auto's in de showroom m.n. Ford Kevin is de tuningspecialist en heeft mij tot volle tevredenheid geholpen. Is verder een familiebedrijf waar men nog écht naar je wensen luistert.
Heel fijn bedrijf, kom er al jaren naar tevredenheid!
Prima service en kundige montage van spoilers, side skirts en dergelijke.
Maxton spitters op mijn volkswagen golf laten monteren door Mebu. Vriendelijk en vakkundig
Mooie C-Max gekocht bij Mebu, erg tevreden over aankoop en vervolg zoals Revo tuning. Auto is echt fantastisch om te rijden ! Kan dit alleen maar aanbevelen, fijn bedrijf met aardige betrokken medewerkers die alles doen om het je naar de zin te maken ! Super !
Kwaliteit, service en passie voor sportieve Fords staan hier overduidelijk hoog in het vaandel. Voor specialistisch onderhoud en aanpassingen van welke aard dan ook ben ik over de afgelopen twee jaar geen beter bedrijf tegengekomen waar je je Ford kunt brengen, en dat wil wat zeggen als terugkerende klant uit Zuid-Limburg... Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze luisteren naar je wensen en nemen echt de tijd voor je. Zelfs de meest kritische en veeleisende klant gaat met een gerust hart en een grote glimlach naar huis. Waar echte kennis van Ford Performance modellen helaas bij de dealer vaak ontbreekt, is het bij Mebu in overvloed aanwezig. Sommige 'behandelingen' zijn prijzig, absoluut waar. Kwaliteit kost nu eenmaal geld en kijkende naar de vraagprijs van de onderdelen en hun uurtarief, is het eigenlijk totaal niet onredelijk... Van liefhebber, voor liefhebber. Zo hoort het en zo krijg je het. Mij zien jullie ongetwijfeld nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid