facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MeatFish

MeatFish

Info

Meat Fish, dé vlees- en visgroothandel voor bedrijven, horeca en de consument.

Bestel @ www.meatfish.nl

Geschiedenis

MEATFISH wil het beste vlees en vis, vanuit alle windstreken van de wereld, leveren aan horeca en consument. Onze passie voor kwalitatief vis en vlees, en de diversiteit aan smaken en kleuren die de wereld te bieden heeft, willen wij delen.

Wij streven er naar om op een laagdrempelige manier in alle vlees- en vis behoefte te voorzien, en dit af te leveren op plaats van bestemming.

Adres: Spuistraat 9B, 3752 AJ Bunschoten
Telefoonnummer: +31 033 737 0470
Stad: Bunschoten
Route: Spuistraat 9B
Postcode: 3752 AJ



op zoek naar gerelateerd: Vlees bestellen morgen in huis, Meatfish picanha, Vis en vlees samen, Vis online, Online vis bestellen, Beste online vlees, Kwaliteitsvlees online bestellen, Online slager
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
t'Pleinhuisje t'Pleinhuisje 301 meter De beste visboer in Spakenburg! U proeft wel waarom...
Brinkies Cake Brinkies Cake 851 meter Een heerlijke kinder/ thema,- fondant,- marsepein,- slagroomtaarten en Cup cakes Bel...
Recensies
Vandaag de bestelling fazanten bouten ontvangen - goed gekoeld! Keurig afgewogen hoeveelheid per verpakking en steeds naar boven afgerond!
Gisteren mijn picanha ontvangen. Echt top service. Voor mij gratis verzending, omdat ik in de regio van Meatfish woon. Meatfish biedt goede kwaliteit voor een goede prijs. De prijzen bij slagers in mijn woonplaats zijn hoger dan bij Meatfish en de kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
De eerste keer dat we hier bestelde was voor onze bruiloftsfeest waar we een grote bbq hielden en al het vlees en vis hier haalde. O.a. worstjes, entrecote, ribeye steak, lamsrack, hamburgers, zalm en spareribs. Gasten waren erg te spreken over de smaak en kwaliteit. Ik vond in het bijzonder de varkensworstjes heerlijk, onwijs smeuïg met een beetje kaas erin. Ook de picanha steak, die wij een paar uur op de bbq hadden laten braden was erg lekker! Na deze goede ervaring besloten om voor al het bbq vlees bij meatfish te halen. Wij hebben zelf een green egg en houden van een goed stuk vlees om erop te leggen. Bbqen doen we ook niet alleen met mooi weer; Eens in de zoveel tijd, kopen we goed in. Bestellen gaat snel en makkelijk. Het wordt netjes gekoeld geleverd aan je deur de volgende dag.
Bestel laatste tijd steeds vaker bij Meatfish. Zeer goede kwaliteit en vers geleverd dus niet bevroren! Snel geleverd. Top!
Top bedrijf! Kwaliteit vlees en netjes bezorgd. Het is de eerste keer dat ik wat online bestelde bij dit bedrijf. Ga hier zeker vaker vlees bestellen:
Net .mijn bestelling binnen gehad ! Ziet et perfect en mooi verpakt ! Geweldig ! En vers ! Super i!
Meerdere malen hier vers vlees en verse vis besteld, gratis thuisbezorgd, super vers en smaakt heerlijk!
Altijd goede kwaliteit, heerlijke zalmforel
Altijd top kwaliteit, voor mij geen ander meer!
Goede levering en super kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MeatFish met het openbaar vervoer


Spakenburg, Kuijperstraat 20 meter
503
572
603
76
Spakenburg, Kuijperstraat 50 meter
503
572
603
Spakenburg, Talmastraat 80 meter
572
76
Spakenburg, Broerswetering 200 meter
503
572
603
Spakenburg, Huijgenlaan 210 meter
503
572
76

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid