facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meat-up

Meat-up

Info

Real American BBQ catering
Slow and Low smoked Pulled pork and Ribs and more..

Geschiedenis

barbecue catering op bijna elke gewenste locatie.



"Meat-Up is het adres voor een perfect verzorgde bbq bij u thuis of op locatie. Een overheerlijke bbq met de beste vlees, vis en/of vegetarische gerechten volledig op uw smaak afgestemd."
Adres: Laanstraat, 3743BB Baarn
Telefoonnummer: 0612509121
Stad: Baarn
Route: Laanstraat
Postcode: 3743BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stoer & Lekker Stoer & Lekker 340 meter De naam Stoer en Lekker zegt het al! De Steakburgers & meer zijn stoer en overheerlij...
In de bakkerij In de bakkerij 727 meter Voor onze bruiloft in april 2022 waren we op zoek naar iemand die petitfours, bruidst...
Koffie Maestro Koffie Maestro 1 km Barista koffie op locatie tijdens kleine en grote events.
Stichting Amerpoort Stichting Amerpoort 4 km Prachtige omgeving waar de cliënten met hun beperking zonder beperking kunnen leven.
Recensies
Nu al de 2e keer dat Meat-Up onze zomer BBQ komt verzorgen. Super om te zien hoe Sylvester en Mark met passie zulke heerlijke gerechten maken.
Bedankt Meat-Up! Jullie hebben onze bruiloft geweldig gemaakt. Heerlijke burgers, warmgerookte zalm en portobello's. Op naar het volgende feestje :
Dit is echt een fantastisch bedrijfje voor op je outdoor bedrijfsevenementen , bruiloft, verjaardag etc. Wij hebben ze nu 2x ingezet en er komen zeker nog meer gelegenheden aan. Heerlijk bereid vlees , vis en ook de gerechten eromheen. In een leuke setting opgewarmd en opgediend. Leuke mensen, heel flexibel en meedenkend in de organisatie. Een top-aanrader!
Op mijn 50ste verjaardag heeft Meat -Up mijn BBQ geregeld Alles was top geregeld en iedereen heeft genoten van het heerlijke vlees met de salade. Super vriendelijke mensen. Alleen maar positieve reacties.
Meat-Up heeft bij ons deel van een bedrijfsfeestje gedaan. Van begin tot eind alles echt top geregeld. Eten was lekker met genoeg variatie en de presentatie was buitengewoon goed, ze hadden zelfs muziek meegenomen en zelfs de BBQ/smoker ziet er gewoon stoer uit. Communicatie ging gemakkelijk en ze waren netjes op tijd. Al met al zeker een aanrader!
19/07/2021-30/07/2021: Popup vestiging Biddinghuizen: We hebben hier een paar keer eten afgehaald. o.a. 2x meatup menu/full rack en badassburger. We hadden hoge verwachtingen, maar die werden helaas niet ingelost. Ribs 1x super mals, de andere keer nauwelijk van het bot af te krijgen. De overige bijgerechten varieerden van ok tot goed. Wachttijden liepen bij de bestellingen rond prime time aardig op, maar deze beoordeling is alleen gebasseerd op het eten.
Weer heerlijk genoten van Meat Up.... Alles is aanwezig en service is top. Dank je wel weer, tot zeker de volgende keer.
Eten besteld en laten bezorgen, Meat up besteld voor 2 personen en het was geweldig lekker en goed warm samen met gegrilde groente wat ook erg goed smaakte en een bakje home made ketchup wat ook erg goed bevallen is. Hun hebben aan ons een vaste klant erbij. Zeker waard om te proberen als je er nooit besteld hebt !
De mannen van Meat-Up BBQ ingehuurd en was top geregeld. Kwaliteit en komen afspraken na. Men was erg onder de indruk en voor sommigen de beste BBQ ooit gegeten. Aanrader en voor mij een vast adres nu. Mark
We hadden een share plate menu. Zo dat was lekker!! Mals, de ribs vielen van het bot af, goede rooksmaak....gegrilde groente en de coleslaw....ook heerlijk....een tinteling achter op de tong!! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid