facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meat Me

Meat Me

Info


Liefhebbers van Spareribs opgelet! Bij Meat Me vindt u diverse soorten ribben op bestelling. Met de Spareribs van Meat Me organiseert u een geslaagde Spareribs/BBQ avond thuis!

Spareribs: verschillende marinade of rub mogelijk, allemaal even lekker!



"BBQ webshop, low & slow bbq catering en BBQ workshops"
Adres: Banninklaan 2, Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Banninklaan 2



op zoek naar gerelateerd: meat me gent, meat me menu, meat me halle, meat me beverhoutplein, meat me brussel, marivaux hotel bruxelles
Recensies
Buiten de diverse hardware hebben ze fantastische verse producten maar bovenal een super behulpzame en vriendelijk service, zo zie je niet vaak meer. De workshops zijn ook !!!
Tijdje geleden de Low and Slow workshop gedaan, wat was dat geweldig geregeld en uitgevoerd! Duidelijk mensen met kennis van zaken. Het vlees wat je er kan halen is ook een topper! Veel assortiment Kortom dik 5 sterren verdiend!
Het bedrijf Meat Me valt eigenlijk uiteen in een aantal zaken. Ten eerste een catering bedrijf voor evenementen van elk formaat. Gericht op grill en BBQ gerechten maar dan in 2.0 stijl. Daarnaast leverancier in bbq en grill zaken maar dan in het betere segment. Dus voor alles wat je nodig hebt en meer. En om nu thuis het optimale rendement te halen worden er waanzinnige workshops gegeven. Meestal in samenwerking met de Nederlandse Top Pitmasters in het BBQ landschap. En als dat nog niet genoeg is kunnen ook alle ingrediënten inclusief top vlees, wild en gevogelte geleverd worden. Dat alles op een toplocatie waar op niets bespaard is. Een dikke aanrader.
Leuke winkel, goed assortiment en mooie locatie. Eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam
Leuke BBQ workshop gehad! Mooie producten, leuke recepten en goede begeleiding.
Heerlijk vlees, ruim voldoende en keurig volgens afspraak bezorgd. De bijgerechten hebben ook goed gesmaakt en alles is netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!
Zeer Vriendelijke mensen , ze weten waar ze het over hebben echt een aanrader en het vlees is voortreffelijk
De enige echte low and slow BBQ beleving
Top workshop gehad
Lekker vlees! En leuke cursussen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid