facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MDS Twello

MDS Twello

Info

Een boetiek met een modieuze trend volgende collectie fashion, laarzen, schoenen, tassen, riemen en byoux voor de eigentijdse vrouw.MDS is altijd opzoek om een spannende collectie neer te zetten. We volgen de trends op de voet.



"Boetiek in het centrum van Twello met eigentijdse collectie voor de moderne vrouw. We hopen iedere bezoeker te verrassen met onze mooie dameskleding, accessoires, schoenen en een eerlijk advies zodat ze met een goed gevoel de winkel verlaat. Ook kan er buiten reguliere openingstijdens een afspraak worden gemaakt voor private shopping."
Adres: Marktstraat 2, 7391 DE Twello
Telefoonnummer: 0571-280506
Stad: Twello
Route: Marktstraat 2
Postcode: 7391 DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Way Mode My Way Mode 44 meter Mooi zaak met schitterende dames kleding
Sophie Lingerie Sophie Lingerie 167 meter Fijne service, goede kwaliteit!
Recensies
Heerlijke winkel in Twello met oa het mooie merk Yaya. Ik slaag er altijd mede door Anita. Geweldige adviseur voor mij. Komt met kleding die ik zelf niet uit de rekken trek en dan blijkt het fantastisch te zijn. Daarnaast ook een gastvrij ontvangst met koffie. Een aanrader voor vrouwen die niet stad en land willen afsjouwen voor mooie kleding!
Vanmiddag goed geslaagd bij SISZ. Je wordt altijd goed en eerlijk geholpen en met een lach. Mooie winkel, mooie kleding! Kom zeker weer terug.
Ik heb een prachtige trui gekocht enige tijdje geleden. De kwaliteit blijft prachtig Zo vriendelijk geholpen.
Heel enthoursiast over deze winkel. Fijne Nederlandse pasvormen. Voor diverse gemiddelde maten. Super kwalitatieve stoffen en vriendelijk betrokken ervaren personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid