facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MDbootservice

MDbootservice

Info

Wie zijn wij?
MD Bootservice is een boot- sleep- en reparatieservice, gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van binnen- en buitenboordmotoren.



""MD Bootservice is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren. Wij werken veel aan Yamaha, Mercury, Suzuki buitenboordmotoren. Verkoop van nieuwe buitenboordmotoren en gebruikte buitenboordmotoren. Onze standplaats is Huizen/Blaricum NH aan het Gooimeer. Maar ook elders zijn wij u graag van dienst.""
Adres: 1276XB Huizen
Telefoonnummer: 0627259477
Stad: Huizen
Postcode: 1276XB



op zoek naar gerelateerd: Buitenboordmotor onderhoud Huizen, Bootservice op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reijn's Boten Reijn's Boten 1 km Met de maten een dag lang de BIG sloep gehuurd. Dik tevreden over de sloep en de schi...
Recensies
Ik had een buitenboord motor die steeds uit viel. Contact gezocht MD Bootservice. Snelle reactie en meteen een afspraak in gepland. De buitenboord motor heeft een onderhoudsbeurt gehad. Ze leggen uit wat ze gemaakt of vervangen hebben aan de hand van onderdelen uit je eigen buitenboord motor. Daarnaast werd me ook aangeraden om de tank te laten reinigen. Waardoor hij nu weer loopt als een zonnetje. Dus echt een aanrader!
Maran is een vakman. Heel duidelijk en helder in communicatie vooraf, flexibel en met een service-hart. Het geeft mij veel vertrouwen dat mijn buitenboordmotor door MD Bootservice wordt onderhouden.
MD bootservice is echt een aanrader! Maran is super flexibel, erg vriendelijk en bovendien kundig. Dat is een mooie combinatie. Waar andere monteurs geen tijd hadden of niet eens naar onze oude buitenboordmotor wilden kijken kwam Maran binnen een paar dagen checken wat er aan de hand was. Daarna is hij nog een drie keer teruggekomen, zonder erg veel tijd in rekening te brengen. Iedereen die in het Gooi woont en iets aan een buitenboordmotor wil laten doen zou ik aanraden om MD bootservice in te schakelen.
MD Bootservice is een fijn bedrijf. Eigenaar reageert snel, geeft eerlijk advies en probeert zo goed en snel mogelijk tot een oplossing te komen. Bij problemen met onze motor kon MD bootservice snel op locatie komen. Reparatie op locatie was niet mogelijk, motor is aansluitend naar MD bootservice gebracht. Goed op de hoogte gehouden van de te verwachten werkzaamheden en kosten. Ook het bemiddelen van de -in dit geval- verkoop goed, duidelijk en eerlijk.
Super service. Professioneel, snel en makkelijk in contact. Maran kon langskomen op locatie, wat voor ons heel prettig was.
Netjes werk afgeleverd, keurig volgens afspraak. Absoluut tevreden.
Denkt goed mee en werkt zorgvuldig! Super tevreden!
Hulp ingeschakeld na aanschaf boot en motor. Motor liep niet helemaal lekker en startte slecht. Terplaatse hulp gekregen met de boot in het water. Problemen zijn goed en vakkundig verholpen. Ook onderdelen snel besteld en gemonteerd. Zeer vriendelijk en de prijs was helemaal oké! Wij varen nu met vertrouwen het open water op. DANK!
Had een probleempje met mijn buitenboord motor die in de haven van Huizen ligt, MD boot service was snel ter plaatse. Euvel was snel verholpen en ik kon direct het water weer op waardoor de familie weer blij was. Zeer vriendelijke jongen, en zeer vaardig! Behulpzaam en erg voordelig! Echt een aanrader!!
Motor starte niet meer,vuile carbateurs is weer vakkundig opgelost en loopt weer als een zonnetje!super service! top bedank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid