facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MD Scooters

MD Scooters

Info

Mobiele werkplaats voor het snel en vakkundig onderhouden en repareren van alle merken bromfietsen en scooters.



"De E-scooter en E-Fatbike specialist van Huissen. Wij repareren vrijwel alle merken scooters, verkopen zowel nieuwe als gebruikte scooters, we verkopen E-Fatbikes en doen aan schadeherstel. Alles onder 1 dak! Tevens hebben we een haal en breng service."
Adres:
Telefoonnummer: 0610023958
Stad: Huissen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Scooter onderdelen Arnhem, Scooter service Arnhem, Scooters Velp, Scooter sale, Scooters Tiel, Scooter occasions Gelderland, Grote scooter, Scooter Arnhem
Recensies
Top service van Marc. Onze scooter werd opgehaald en weer thuisgebracht nadat het ventiel stuk was gegaan. Super bedankt.
Kan niks anders dan 5 dikke vette sterren te geven! Zeer goede en tevreden service! 100% aanrader voor onderhoud!
Geweldige service Accuraat ,klantvriendelijk super handig halen en brengen service.afrekenen via internet mail, ook top. Mijn scooter rijd weer heerlijk en ik ga binnenkort de remklauwen laten vervangen zoals afgesproken.
Je word goed geholpen bij MD scooters, snelle reactie en een mooie prijs/kwaliteit verhouding ! Zeker een aanrader!
Maandag een scooter gekocht de iva s4. Mark neemt goed de tijd voor alle vragen en niks is te gek wat ik vroeg. Kon hem naar 4 dagen al op halen en gaf goed en duidelijk uitleg over alles en gaf naar mijn mening geen verkoop praatjes alleen maar eerlijke meningen. Ben er super blij mee. Hij zal me zeker terug zien voor onderhoud want heb er vertrouwen in dat hij een vakman is zonder teveel Geld te willen binnen harken. Bedankt Mark!
Top service! Deze week een mooie IVA S5 van MD Scooter in ontvangst mogen nemen. Mark denkt graag met je mee en vindt het ook geen probleem om net dat beetje extra service te bieden. Altijd goed bereikbaar en denkt ook graag met je mee! Ik zou ook zeker terugkomen bij MD Scooters voor onderhoud van de scooter. En zal andere ook aanraden om hier hun scooter te kopen of hun scooter te laten onderhouden door MD Scooters.
Bedankt Mark! Licht op m’n Vespa doet het weer perfect. Gelukkig weer snel opgelost. Bedankt voor de snelle service!!
Ik was mijn achter-remkabel aan het vervangen en kwam er niet volledig uit. Ik kreeg via-via het nummer van Mark in handen. Hij heeft me vervolgens via WhatsApp geholpen. Wat een aardige, behulpzame vakman! Mocht ik ooit weer problemen krijgen staat dit bedrijf boven aan het lijstje. Topper!
Mijn Vespa was zacht gezegd motorisch de vernieling in geholpen deed niks meer, reparatie aangevraagd voor een monteur aan huis via die weg kwam ik bij Mark terecht,echter zag Mark gelijk al dat dit niet aan huis te repareren was.scooter meegenomen,Alles vervangen en vernieuwd top service, ondanks zijn drukke planning eerder klaar als verwacht! Alles is netjes in overleg gegaan en gecommuniceerd. Samengevat top monteur met fijne communicatie en goede service en een betaalbare prijs. Dankjewel Mark, Benjamin,
Van de week gebeld voor een iva S4, vandaag proefrit gemaakt en aankomende maandag al rijklaar! Top service! Hier kunnen een hoop andere scooterzaken nog wat van leren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid