facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MD Makelaars

Info

Uw persoonlijke en betrouwbare partner voor als u plannen heeft uw woning te verkopen, een woning op het oog heeft of een taxatierapport nodig hebt.

Geschiedenis

Vanuit ons kantoor in het centrum van het gezellige Hoeven doen wij ons uiterste best om onze klanten op een ongedwongen en toegankelijke manier te helpen bij het verkopen van hun huidige woning. Daarnaast begeleiden we klanten bij het zoeken naar en kopen van hun droomhuis. Ook voor het opstellen van een taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres. Onze rapporten worden door elke geldverstrekker in Nederland geaccepteerd.

Onze taak

Samen maken we er iets moois van!!

Producten

Persoonlijke begeleiding bij het verkopen van uw huidige woning.
Persoonlijke begeleiding bij het zoeken/ aankopen van uw nieuwe woning.
Opstellen van een overal geaccepteerd taxatierapport.
Beantwoorden van al uw vagen over de woningmarkt.

Adres: Hofstraat 27, 4741 AK Hoeven
Telefoonnummer: 0165-502211
ln.sraalekamdm@ofni
Stad: Hoeven
Route: Hofstraat 27
Postcode: 4741 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: md makelaars facebook, md makelaars funda, md makelaars verkochte huizen, evers makelaardij, md makelaars hoeven hertenlaan 6, mk makelaar, kkm makelaars, funda hoeven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KKM Makelaars KKM Makelaars 172 meter Vandaag vol enthousiasme in onze nieuwe woning gestart. Helaas kwamen we toch een pa...
Recensies
In eerste instantie waren we erg tevreden over het verloop van de aankoop van onze woning. Doordat het allemaal wat vertraging opliep vanuit onze kant, werd hier zeer zakelijk op gereageerd. Het is bijna onmogelijk om de makelaar telefonisch te spreken. Alles moet via de mail of secretaresse. Onpersoonlijk en onbegripvol! Als het bedrijf formulieren of andere zaken geregeld wilde hebben werd er gemaild en als er niet binnen een paar uur op geregaeerd werd werd er ook nog gebeld.
MD Makelaars is een servicegerichte makelaar met oog voor de klant. Wij hebben dit kantoor in de arm genomen als aankoop- en verkoopmakelaar. Goede objectieve informatie, procesbegeleiding en zij weten hoe de markt werkt. Niet alleen de makelaar biedt ondersteuning bij de aankoop en verkoop, ook wordt dat ook gedaan vanuit kantoor. Kortom, een uitstekend en servicegerichte makelaarskantoor voor een betrouwbare begeleiding tijdens het aan- en verkoopproces van de woning.
Met verbazing heb ik onderstaande recensies gelezen en kan mij niet hierin vinden. Graag geef ik als verkoper mijn ervaring mbt de dienstverlening van MD Makelaars: Wij hebben de dienstverlening vanuit MD Makelaars als zeer positief ervaren. Zij hebben onze woning snel en boven verwachting kunnen verkopen. Een resultaat waar zowel wij als verkopers, als ook de kopers van onze woning tevreden mee zijn. Graag wil ik Menno en Christian bedanken voor het sparren omtrent de in verkoop name en de onderhandelingen en Chantal en Dianne voor het fijne telefonisch contact van de afgelopen tijd. Jullie zijn stuk voor stuk toppers en zullen jullie zeker weer benaderen wanneer wij weer verkoopplannen hebben! hopelijk duurt dit nog wel een hele tijd want we zitten hier perfect! Met vriendelijke groet, Een tevreden klant.
Als koper ben ik zeer ontevreden. Wij hebben een bod uitgepbracht op een woning en hebben zelf 2x er achter aan moeten bellen eer de makelaar het bericht ontving. Dit was inmiddels 4 dagen later. Vervolgens plant hij een bezichtiging in met anderen, en laat ons niet weten wat er speelt. Een week na het uitbrengen van het bod, moet ik, door weer zelf te bellen want makelaar reageert niet op berichten of zijn voicemail die wij in hebben gesproken horen dat de woning reeds is verkocht aan een ander!!!! We hebben geen eens de kans gekregen een tegenbod te doen, terwijl wij als eerste in onderhandeling waren. Zeer spijtig en helaas een dikke 1 !!!!
Goede middag Menno, Dank je wel voor het fijne gesprek en de toelichting en dat u de moeite hebt genomen onze visie aan te horen. Ik ben nog steeds van mening dat het verstandiger is om direct aan te geven dat een woning wordt verkocht via een biedingsprocedure dat voorkomt misverstanden en onderlinge miscommunicatie. Daarnaast begrijp ik ook dat de verkopende partij hier altijd het laatste woord in heeft. Dat gezegd te hebben te hebben zal ik in verband met ons gesprek de beoordeling enigszins aanpassen naar een wat positievere uiting.
Hele fijne makelaar. Neemt de tijd voor en luistert naar je. Zeker een aanrader !
We hadden binnen een korte termijn een taxatierapport nodig. We zijn snel en goed geholpen door jullie, zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid