facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MD-Klimaattechniek

MD-Klimaattechniek

Info

MD Klimaattechniek is specialist in verwarming, koeling en luchtbehandeling. Voor particulieren, mkb, middenstanders en horeca leveren en installeren wij airco’s, koeltechniek, systemen voor luchtbehandeling en warmtepompen.



"MD Klimaattechniek is specialist in verwarming, koeling en luchtbehandeling. Voor particulieren, mkb, middenstanders en horeca leveren en installeren wij airco’s, koeltechniek, systemen voor luchtbehandeling en warmtepompen."
Adres: Wedderweg 16, 9699 RC Vriescheloo, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597 - 67 10 63
Stad: Vriescheloo
Route: Wedderweg 16
Postcode: 9699 RC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagter installatie Slagter installatie 201 meter Leuke jongeman met gevoel voor humor. Goed inzicht hoe alles moet een om zelf ideeën ...
Recensies
Na maanden heen en weer gemaild net hebben uiteindelijk een mail met afwijzing van de offerte van hun kant met de discutabele reden van “niet aan kwaliteit kunnen voldoen” en dat kan niet direct worden aangegeven? Daarnaast komt de werkwijze van het bedrijf als erg provisorisch en gedateerd over als opties geven om ventilatiekappen over te spuiten in plaats van direct in gewenste uitvoering te leveren en werken met kabelgoten in plaats van elektra wegwerken in de muur. Het lijkt alsof het bedrijf nog verkeert in 1972, jammerlijk ouderwets en onbetrouwbaar.
Erg tevreden over Bram en Dirk, de airco mooi weggewerkt in mijn praktijk en functioneert prima. Ook fijn de ondersteuning achteraf! Zeker een aanrader als je voor kwaliteit wilt gaan.
Ik heb twee airco's laten plaatsen door MD Klimaattechniek. Voorafgaande aan de offerte nemen de medewerkers de tijd om alle vragen te beantwoorden en de situatie ter plekke te bekijken. Duidelijke offerte en de werkzaamheden zijn uitgevoerd conform offerte. Netjes gemonteerd en duidelijk uitleg over de bediening.
Airco's geïnstalleerd door MD klimaat techniek is keurig geplaatst alles opgeruimd en ruim de tijd voor uitleg van de installatie. Alles conform offerte aanvraag uitgevoerd, denken mee en komen met praktische oplossingen.
Bedrijf is duidelijk en komt afspraken na, personeel vriendelijk en zeer kundig.
Vakkundige en vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid