facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mcl Harlingen

Adres: Achlumerdijk 2, 8862 AJ Harlingen
Telefoonnummer: 0517-499999
Stad: Harlingen
Route: Achlumerdijk 2
Postcode: 8862 AJ



op zoek naar gerelateerd: Specialisten MCL Harlingen, Ziekenhuis Harlingen, Ziekenhuis Harlingen vroeger, Achlumerdijk 2 Harlingen, MCL Harlingen laboratorium, MCL Leeuwarden, MCL info, MCL afdelingen
Recensies
Ik ken het ziekenhuis uit tijden dat het nog "Oranjeoord" heette en er een bedrevenheid van belang heerste. Tijdens een recent bezoek aan de apotheek ter plekke, waar vroeger de polikliniek zat, viel me op dat de ziel en de menselijke waardigheid totaal uit het gebouw waren verdwenen, niets ten nadele trouwens van de medewerkers achter de balie van nu. Als een relikt van de gezondheidszorg uit de tijden van Drees en Den Uyl staat het pand er overdimensionaal te zijn maar waait er nu een gure, commerciële wind.
Heel handig, omdat je niet voor elk wissewasje naar Leeuwarden hoeft! Bloed laten prikken kan hier en sommige andere onderzoeken. En een aantal specialisten houdt hier spreekuur.
Nutteloos, waardeloos, onbehulpzaam en onbeschoft personeel. Slecht bereikbaar, geen spoedeisende hulp meer waardoor je ongeveer 30 tot 45 minuten moet rijden voor een ander ziekenhuis. Ontzettend zonde dat een stad als Harlingen geen eigen ziekenhuis meer heeft. Dat de receptie je onbeschoft behandeld en dat je zonder rijbewijs dus afhankelijk bent van derden om naar Leeuwarden of Sneek te komen. Wij gaan er niet meer heen met het gezin. Ik rijd wel naar Hoorn waar wel bekwaam personeel werkt. Vreselijk, je zal maar een een hevige bloeding hebben en helemaal naar een andere stad moeten. Onbegrijpelijk
Jammer dat er geen ehbo is.zijn nu verplicht naar leeuwarden te gaan.het is nu meer voor het verzorgings te huis wat er aan vast zit.
Een aantal keer wezen bloedprikken. Steeds voldoende gratis parkeerruimte, erg vlot geholpen door kundige mensen. Erg tevreden over!
"Het personeel dat bloed van me afhaalde was uitstekend, ik heb nooit iets gevoeld of was bang, hoewel ik een fobie van naalden heb, ik heb ze hierover geïnformeerd en ze waren geweldig."
Je wordt op de afgesproken tijd geholpen
Fijn zo’n ziekenhuis dichtbij voor als je een kind verwacht en ego’s moet laten maken.
Goed ziekenhuis
Gebroken arm toch naar Leeuwarden terwijl ze ZOveel speciaalisten hebben zeggen ze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid