facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MCI Church - Utrecht

MCI Church - Utrecht

Info

See You Saturday: 18.30 uur
Wijnesteinlaan 2, Utrecht

Geschiedenis

MCI Church is een familiekerk in het hart van Utrecht en is gelinked aan één van de grootste kerken ter wereld, MCI Bogota, in Colombia.
Ons doel is te laten zien aan de stad Utrecht dat het leven met God amazing is en dat jouw bestemming voor je leven zichtbaar wordt wanneer je Hem leert kennen!

Elke zaterdag ben je om 18:30 uur welkom om met de band Pure te genieten van de worship en bemoedigd te worden door een krachtig en eenvoudig Woord.

Tot zaterdag!

Website: www.mcichurch.nl



"Dit is de plek om God te leren kennen op een persoonlijke manier. Kom zoals je bent, maar bereid je voor om nooit meer dezelfde te zijn. Ontdek, groei en verander in de persoon die God je bedoeld heeft te zijn. Niet alleen, maar samen, met family & friends."
Adres: Wijnesteinlaan 2, Utrecht, 3512 HV Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Wijnesteinlaan 2, Utrecht
Postcode: 3512 HV



op zoek naar gerelateerd: mci church bogota, kerk in utrecht, evangelische kerk utrecht, g12 conferentie, marcuskerk utrecht, g12 visie, motion church utrecht, kerk hobbemastraat utrecht
Recensies
MCI Church is voor mij de allerbeste plek om te zijn op zaterdagavond! Met recht 5 sterren voor de gezellige sfeer, de lieve mensen, de kneitergoede muziek goede band!!! en elke week een duidelijke, laagdrempelige boodschap. Ik ben hier elke week te vinden met mijn 3 kids: ook voor hen is er een geweldig programma!
MCI church: Dé plek waar ik mijn genezing heb gevonden, onder leiding van de Allerbeste Dokter EVER! Zijn naam is Jezus! Iedere week weer een mooie AWESOME dienst, waar mensen worden aangeraakt. Waar wonderen geschieden en er vooral heel veel liefde is.
Supergave kerk waar op een enthousiaste en inspirerende manier handen en voeten wordt gegeven om te doen wat Jezus van ons vraagt. Alle mensen te helpen volgelingen van Jezus te worden en zo tot hun volle potentieel te komen! Leven en het beste
Een prachtige en levende kerk waar Gods Woord centraal staat en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Gods liefde is zichtbaar door de mensen heen en iedere dienst is Gods aanwezigheid merkbaar.
Wauw! Geweldige plek om God beter te leren kennen en te groeien met God. Moderne kerk met een heldere visie en geweldige mensen. Aanrader om te bezoeken!
Een geweldige plaats om Jezus te ontmoeten. Kom ook om een ander leven te ervaren. Wees welkom zaterdagavond om 18.30 en geniet met volle teugen!!!
Het is heerlijk om elke week in deze levendige kerk te zijn, bemoedigd te worden en te groeien in een leven met Jezus. He’s simply the Best
Als je houdt van een kerk die meegaat met zijn tijd. Goede muziek, één grote familie, sterk onderwijs en de tofste kinderopvang!
Een hele mooie moderne kerk. Met geweldige muziek. Echt een aanrader voor iedereen die van aktie houdt. Mensen zijn echt en gastvrij.
Een prachtige gemeente waarin ik tot geloof ben gekomen en ben gegroeid in alle gebieden van mijn leven! Ik ben God zo enorm dankbaar voor MCI CHURCH UTRECHT!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid