facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MCH Antoniushove

Adres: Burgemeester Banninglaan 1, 2262 BA Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 088 - 979 7900
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Burgemeester Banninglaan 1
Postcode: 2262 BA



op zoek naar gerelateerd: HMC Contact, specialisten antoniushove - leidschendam, Lijnbaan 32 Den Haag, HMC Westeinde Den Haag telefoonnummer, Mijn HMC, HMC Westeinde corona, Adres Westeinde ziekenhuis Den Haag, HMC ziekenhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HMC Antoniushove HMC Antoniushove 11 meter Erg vriendelijk personeel en kundige artsen die alle informatie delen
HMC Antoniushove HMC Antoniushove 22 meter Erg vriendelijk personeel en kundige artsen die alle informatie delen
Recensies
Alleen goede parkeermogelijkheden. Verder erg nalatig personeel. Vooral de operatielounge. Personeel lijkt erg onervaren, patienten op verlof krijgen geen medicatieadvies mee en tevens moet je als patient zelf achter de gemaakte afspraken aangaan. Als je de keuze hebt, vermijd dit ziekenhuis en ga liever naar het Westeinde Ziekenhuis.
Ik ben dit jaar alleen al naar 4 ziekenhuizen geweest. Ik ben zeer tevreden over dit ziekenhuis!! Het personeel is behulpzaam en lief, alles verloopt soepel rondom afspraken en ik voel me enorm gerustgesteld wat de betreft het personeel en diens kennis en kunde. Het lijkt organisatorisch beter in vergelijking met andere ziekenhuizen waar ik ben geweest. Bovenal wil ik afdelingen radiologie en het borstcentrum complimenteren! Top personeel!
Top ziekenhuis met vriendelijk personeel. Luch en diner is breed en over nagedacht. Ik kan me mond momenteel maar een centimeter openen dus ik ben erg blij dat er veel vloeibaar eten is in het assortiment :D
Zeer vriendelijk personeel en alle lof voor de verpleging op de oncologie verpleegafdeling waren lief voor mijn moeder
Vrijdag wezen bloed prikken en mijn voorkeur gaat ALTIJD uit naar Antoniushove. Westeinde vind ik helemaal niks, veel te ver weg, erg duur en veel te druk. Een ziekenhuis gaat er niet alleen om of je goed geholpen wordt maar ook de sfeer, staat en toegankelijkheid. En hier klopt dat, het is dichtbij het is netjes en vriendelijk personeel. Jammer dat de zorg wel steeds meer wordt uitgekleed... 1 puntje van kritiek, geld vragen voor een garage bij een ziekenhuis? Zou verboden moeten worden, of op z'n minst een uitrij kaart door bijv. je pasje te scannen als je een afspraak hebt.
Ik vind Antonius Hove een fijn ziekenhuis, met kundige artsen, .schone toiletten , fijne receptie etc etc. Maar de bewegwijzering naar de parkeergarage is er niet. Ik heb dit de laatste 2 jaar herhaaldelijk aangekaart bij de beveiliging. Er staan nu parkeerborden voor gehandicapten plaats binnen op de begane grond. Maar de route hier naar toe is er niet. Eerst inrijden dan weer uitrijden, dan weer inrijden ……neen nergens een aanwijsbord te vinden. Vanmorgen maar weer samen gelopen met een medewerker van de receptie. Ook deze zag geen bordje voor gehandicapten bij het inrijden van de ondergrondse garage vinden. Ik raad u aan om dit zelf te proberen. En het antwoord we hebben boven een gehandicapten parkeerplaats. Helaas die is vaak bezet. Kort samengevat….erin rijden dan weer eruit rijden, en dan??.
Erg prettig ziekenhuis. Gemakkelijk parkeren onder het ziekenhuis!
Vriendelijke mensen op de HAP.ZO fijn om zo ontvangen te worden.
Meest vriendelijke ziekenhuis waar ik ooit geweest ben. Op tijd gehoplen, vriendelijk bij alle balies en personeel die je de goede kant op wijst, perfect!
Zeer ruime parkeergelegenheid, qua parkeergeld niet echt heel duur gelukkig. Aardige mensen. Staat goed aangeven hoe je er naar toe moet gaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MCH Antoniushove met het openbaar vervoer


Leidschendam, HMC Antoniushove 90 meter
19
2
Leidschendam, HMC Antoniushove 100 meter
46
Leidschendam, HMC Antoniushove 150 meter
46
Leidschendam, Mall of the Netherlands 240 meter
19
2
6
Leidschendam, Mall of the Netherlands 260 meter
19
2
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid