facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's

Geschiedenis

Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw restaurant. Speciaal voor fans.



"Tijdelijk aangepaste openingstijden."
Adres: Hoogveen 19, 9501 XK Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-651895
moc.dcm.ln@5711
Stad: Stadskanaal
Route: Hoogveen 19
Postcode: 9501 XK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 01:00
Dinsdag: 07:00 - 01:00
Woensdag: 07:00 - 01:00
Donderdag: 07:00 - 01:00
Vrijdag: 07:00 - 01:00
Zaterdag: 07:00 - 01:00
Zondag: 07:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: mcdonald's nederland, mcdonalds rotterdam, mcdonald's menu, mcdonalds enschede, mcdonald's bestellen, mcdonald's den helder, mcdonalds in de buurt, mcdonalds zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's Stadskanaal McDonald's Stadskanaal 40 meter Dit ga ik nooit weer eten. Geef mij maar gezond eten
Plaza Burger Restaurant Plaza Burger Restaurant 501 meter Eten was erg lekker heb erg genoten en de sfeer was ook top! Ook de bediening was pri...
Recensies
Vanmiddag als lunch even wat opgehaald. Paar happy meals met milkshake en twee big tasty. Bij het eerste loket blijkt dat de gehele bestelling nog niet klaar is, maar we krijgen wel alvast de milkshakes in handen gedrukt. Hierop geef ik aan dat dit smelt als we wachten op de rest. Krijg nog een opmerking dat de rest echt zo klaar is en dat we het gewoon maar even mee moeten nemen. Aangedrongen dat het toch nog even koud gezet wordt voor zolang het duurt. Zes minuten later wordt de hele bestelling uitgeleverd waarbij blijkt dat de milkshakes toch niet koel gezet zijn, het is inmiddels net ranja. Thuis 2min afstand blijkt dat de big tasty's ook al een tijdje klaar lagen, deze waren lauw. Bijzonder slechte ervaring
Gezellige McDonald's. Vooral since de verbouwing erg leuk geworden. Echter bestel we vaak in het restaurant om me te nemen en thuis op te eten. Maar helaas is tot nu toe nog niet 1 keer voorgekomen dat onze bestelling klopte. De laatste keer bv had mijn dochter en happy meal die bestond uit alleen een speeltje en kipnuggets. Erg jammer dit. Als je belt mag je terug komen en krijg je het even goed nog maar wees eerlijk, daar heeft toch ook niet iedereen altijd zin in! Helemaal als je wat langer in de auto moet zitten. Ik verwacht gewoon dat mijn bestelling klopt. En dat mag je ook wel verwachten voor het geld dat je er voor betaald toch?!
Slechte service. Menu's op de bestelpaal besteld binnen. Meerdere bestelde dingen niet gekregen. Wachten in de rij om aan te geven. Tegen de tijd dat t was doorgegeven was men andere eten koud. Toen werd t eten na gebracht wat ze waren vergeten. Kwamen we er achter sat de milkshake niet klopte. Zat geen bananen smaak aan wat we wel hadden besteld. Duurde weer 10 min voor we werden geholpen. Terwijl het rustig was en er heel veel personeel liep. Meisje achter de balie moest alles na vragen waardoor alles zo lang duurde.
We hebben bij de drive 4 euro hamburgers besteld en een kleine cola. Het duurde 15 a 20 minuten voordat ik naar binnen ben gelopen om te vragen of ze ons vergeten waren. Volgens de manager duurde het zolang want het was opeens heel druk. Alleen heb ik maar 5 auto's bij de drive gezien in die 20 minuten. Dus waar die drukte was waar de manager het over had... geen idee
Positief verrast door deze McDonalds vestiging. Afgelopen vrijdagavond 18:15 gestopt voor een hapje eten binnen. Parkeerplaats voor de deur, is een goed begin. Na een vriendelijk welkom geheten door een medewerkster, binnen 5 minuten het eten bezorgd aan een schone tafel. Deze medewerkster hield continu alles schoon en in de gaten. Heel netjes. Eten is wat je kan verwachten van een McDonald, prima en vers bereid. Daarna even naar het toilet, ook deze was keurig schoon. Enige verbeterpunt voor deze vestiging is dat het beneden koud is door de opengaande deur en niet goed functionerend luchtgordijn. Jas aanhouden is een must.
Gisteren daar gegeten met onze kinderen. Toen we binnen kwamen zagen we dat de bovenverdieping niet gebruikt mocht worden om te zitten maar het speelgedeelte boven wel gebruikt mocht worden. Tijdens het bestellen viel het op dat de dienstdoende 'manager' op dat moment erg onvriendelijk tegen het overige personeel was en erg controlerend. Toen het wat drukker begon te worden vroegen we of het toch mogelijk was boven te zitten, zodat de kinderen dan ook konden spelen. Dat mocht alleen als we de boel niet nat en vies maakten volgens de 'manager'. Dus erg klantonvriendelijk! Toen we eenmaal zaten viel het op dat het ijskoud was in het pand en halverwege gingen de lampen in het speelgedeelte ook nog uit. Hoezo kunnen kinderen daar dan fatsoenlijk spelen!? Wij komen niet meer bij deze McDonald's vestiging. Laten ze daar eerst maar eens een vriendelijke manager heen zetten. Zodat het overige personeel niet zo gespannen en op de tenen rondloopt, die spanning voel je als klant..
Vanavond een bestelling geplaatst bij de self service zuil. Werkt overzichtelijk en duidelijk. 1 burger gepersonaliseerd. Thuis zit het bonnetje aan het doosje, wanneer we die openen is de burger niet juist gemaakt. Jammer..... Saus, tomaat en sla zaten er wél op maar dat was niet de bedoeling. De kaas en bacon zaten er wél juist op... Verder vriendelijke medewerkers en keurig restaurant.
Onze ervaring : het gaat heel vaak fout. Sausjes, bestek, croissants worden vergeten mee te geven. Bij ontbijt Je moet telkens alles goed controleren. Acties worden niet goed berekend. Vorige x melk op bij ontbijt. Nu weer de boter op. Allemaal niet goed geregeld daar in Stadskanaal. Heel erg jammer.
Als altijd supersnel bediend en vers eten. Frietjes hadden wat warmer gemogen, maar kon nog net. Happy meal blijft ik de smaak vallen bij kinderen zelfs tot en met elf jaar. Iedereen weet voldaan naar huis tegen aantrekkelijke prijzen. Kindvriendelijkheid: Zie mijn opmerking over de Happy Maels Parkeren: Ruime en schone parkeergelegenheid.
Je krijgt wat je van een McDonald's mag verwachten. Prima eten voor af en toe een keertje de McFlurry's en de Milkshakes zijn altijd lekker! Ik vind de patat wel altijd te zout...dat is een minpuntje en veel teveel ijs in de frisdranken. Kindvriendelijkheid: Speciale speelruimte voor kinderen. Personeel loopt langs met kleurplaten en kleurpotloden om uit te delen aan kinderen. Parkeren: Op het terrein van de McDonald's zelf kun je parkeren. Er zijn zelf speciale parkeerplaatsen waar je kunt picknicken in je auto als je door de McDrive bent geweest. Rolstoeltoegankelijkheid: Minder valide parkeerplaatsen vlak bij de ingang. Egale vloeren zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid