facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's
"Welkom bij McDonald's Breukelen"
Adres: Corridor 1 , Breukelen 3621 ZA, NL
Telefoonnummer: 0346 745 108
Stad: Breukelen
Route: Corridor 1
Postcode: 3621 ZA


Openingstijden

Maandag: 07:00-00:00
Dinsdag: 07:00-00:00
Woensdag: 07:00-00:00
Donderdag: 07:00-00:00
Vrijdag: 07:00-00:00
Zaterdag: 07:00-00:00
Zondag: 07:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: mcdonald's nederland, mcdonalds ontbijt, mcdonald's menu, mcdonalds bestellen, mcdonalds in de buurt, mcdonalds rotterdam, mcdonald's oostende, mcdonald's venray menu
Recensies
Het overdekte deel van het restaurant sloot om 10u ipv 12u zoals vermeld. De drive-thru werd vrij abrupt ook gesloten voor klanten / alle lichten uitgeschakeld op de parkeerplaats, rond middernacht. Deze zou zelfs tot 2u 's nachts open zijn. Ben er één keer eerder geweest ; toen was het prima geregeld en klopten de openingstijden wel.
Kaas cheeseburger niet gesmolten. Echt heerlijk een koude plak cheddar kaas met een warme burger. Bij de kassa vermeld, dit is geen smaakvolle beleving. Respons; "Dit is de standaard. Zo serveren we cheeseburgers. Wil je iets anders?" Nou, nee, ik wil gewoon een gesmolten cheeseburger. Zoals die hoort. Die hadden ze niet. Zonde. Ik sla deze locatie voortaan over.
Vanavond na lange rit nog ff langs Mac. Bij bestellen fout gegaan vanwege scannen big Mac menu. Vriendelijke dame bij kassa constateert en corrigeert netjes. Eten opgehaald bij volgende raam. Thuis met uitpakken blijkt er een sprite en een MC Shake aardbei te missen. Bij 2e raam was men helaas stuk minder scherp. Jammer leek een goede Klantbeleving te worden maar werd het niet!
Ongeïnteresseerd personeel die het bij de McDrive nog net niet door het raam je auto in gooit. Raam dicht, klopklop...mevrouw, Ik had ook cola besteld. Toen deed ik de Filet o Fish open en trof ik hetgeen op de foto aan. Het was wel goed warm, dat was positief.Eten: 3/5
Waardeloos. Super lang moeten wachten omdat ons bestelnummer in bereiding stond, na 35 minuten was ons nr ineens van het scherm verdwenen. Bij navraag zij de erg onvriendelijke medewerker dat ze het nr helemaal niet hadden in hun bestelling?!! Om vervolgens 2 dienbladen met koud eten te overhandigen met de boodschap dat ze het hadden omgeroepen?!! Dit was overigens pas nadat we aangaven met 4 man te hebben zitten wachten en opletten op het scherm én we ons geld terug wilden omdat we wél al hadden afgerekend uiteraard! We hadden inmiddels haast omdat we voorafgaand aan een concert even een snelle hap wilden halen, dus medewerker: waarom zouden wij met 4en op hete kolen zitten wachten als we net dik €50,- hebben afgetikt?! Je had ook gewoon sorry kunnen zeggen dat het mis was gegaan....
We gingen een halfuur voor deze vreetschuur moest sluiten al in de rij staan, bij het doorgeefluik. Het personeel leek niet hun best te doen, er zat een stel in werkkleding buiten pauze te houden. Na lang wachten werden we in het donker gezet en gingen alle lampen uit. Uiteindelijk kregen we na 40 minuten onze bestelling in handen gedrukt, koud en slap. Big mac totaal verlept. Alleen mijn cola zero smaakte zoals die hoorde te smaken.
Het is alsof je op vakantie bent want er is geen personeel wat te verstaan is of jou verstaat met als resultaat dat de troep die ik kreeg verkeerd was, als je daar over op belt willen ze je een coupon thuis sturen. Wat we wel kregen was koude burgers en oude patat waar zelfs de hond nee tegen zei, De hamburger van mijn zoon die was zo rauw dat ik die maar naar de Dierenarts gebracht heb want ik denk dat die koe nog wel te redden is. de volgende keer steek ik wel 44 euro in de brand want dan heb ik net zoveel als dat ik nu heb....ik maak wel weer een broodje met kaas, bedankt McDonalds!
Eten prima gewoon wat je verwacht service aan de balie niet mogelijk maar wat als je contant wil betalen??? Toiletten zijn matig qua hygiëne. Niet schoon en al een tijd geleden echt schoon gemaakt te zien aan toiletborstel en wc-bril. Personeel is aardig maar niet opvallend. Tafels en stoelen zijn netjes.
Prima filiaal, voldoende parkeerplekken, goede drive-through, parkeergelegenheden voor speciale voertuigen blauwe kaart en EV. Benedenverdieping was best netjes, bovenverdieping was enigszins rommelig rond de lunch maar dat is soms te verwachten. Toiletten waren prima en ook best netjes. Bestellen is alleen mogelijk bij de bestelpalen, de counter is alleen voor ophalen van bestellingen online geplaatst of voor to-go, er is service aan de tafel als je blijft eten, bestellen en een bordje meenemen naar de tafel is handig en snel. Medewerkers waren vooral met elkaar bezig maar was niet storend ze hadden in principe ook weinig te maken met de klanten, als alles bij een bestelpaal besteld moet worden. Boven is het uitzicht best grappig, over de snelweg Utrecht-Amsterdam en je zit direct over een rotonde te kijken, best leuk, als is het niet indrukwekkend of iets dergelijks. Eten was ook zoals je zou verwachten bij een goed-werkende McDonald's en was snel bij de tafel gebracht. Over het algemeen dus best tevreden, voor een McDonald's prima. Vegetarische menuopties: Enkele vega en vegan opties, waaronder ook flextariër opties. Burgers zijn ook aan te passen. Parkeren: Meer dan genoeg parkeergelegenheid. Dichtbij de deur ook voor 'speciale' voertuigen en EV's met oplaadpunten.
Deze is dus helemaal niet tot 0200 open. Als je zonder auto komt sta je na 2200 gewoon voor een dichte deur. Ik snap best dat je na die tijd geen zin hebt in lastig volk. Maar als voetganger is burgertje halen dus onmogelijk na 2200, ook al zou je hem meenemen..: Keren overdag dat ik er was overigens prima geholpen; dus daarom 2 ipv 1 ster.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar McDonald's met het openbaar vervoer


Breukelen 140 meter
Sprinter
Stopbus i.p.v. trein
Breukelen, Station 210 meter
120
130
524
526
Breukelen, Oud Aa 430 meter
524
526
Breukelen, Oud Aa 440 meter
526

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid