facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

"Welkom bij McDonald's Barneveld"
Adres: Zelderseweg 67, 3784 LN Terschuur, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 020 564 2642
Stad: Terschuur
Route: Zelderseweg 67
Postcode: 3784 LN



op zoek naar gerelateerd: McDonald's thuisbezorgd, Ingrediënten McDonald's, McDonald's Euroknallers, Allergenen McDonald's, McDonald's vaccinatie, McDonald's menu, Mc Donalds in de buurt, McDonald's prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 0 meter Ook goed voor een kop koffie met wat lekkers.
Het Ei Terschuur Het Ei Terschuur 632 meter Ja ik vond het heel goed smaken ik was er te verden lekker kip en goeie patatjes, me...
Recensies
We zijn hier gestopt om te ontbijten, de aanrijd route is heel makkelijk het ligt net naast de snelweg dus je bent ook weer snel op weg. Er is meer dan genoeg parkeerplek ook voor rolstoelgebruikers en net als de meeste McDonald's rolstoelvriendelijk, de drukte is wat je van een zaterdag ochtend verwacht en de bediening is snel en vriendelijk, op het oog was schoon zo ook in de toilette en toch viel het me wel op dat als er tafeltjes vrij kwamen er niet gelijk werd schoon gemaakt. Maar het ontbijt was lekker en we doen het niet zo vaak en blijft het altijd een traktatie, is het kindvriendelijk ja! je kunt je dieetwensen kenbaar maken en zijn er ook vegetarische keuzes. Zou ik het aanbevelen? Zeker en vooral het ontbijt maar ervaar het zelf en deel je ervaring in een revuiw. Kindvriendelijkheid: Speel ruimte buiten met een hekwerk en met zitjes om te eten en er zijn kinderstoeltje beschikbaar. Parkeren: Heel veel parkeerplek ook voor grote voertuigen en voor invalide. Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoelvriendelijk zeker.
Bij het eerste raam wilde ze de verkeerde bestelling afrekenen. Vervolgens het eten gekregen waarvan bij de burger alle sla naast het broodje lag. Friet was zoals onderstaande foto meegegeven, terwijl het in de andere zak gewoon netjes rechtop naast de burger had gepast. Nooit meer deze McDonalds.
Zeer slecht. Op de site staat tot 1 uur snacht open maar gaat om 00.00 uur dicht. Wil je binnen bestellen hangt er een papiertje op de deur. Ivm drukte alleen mc drive open? En dan sta je te wachten in een lange rij hebben ze helemaal geen ijs meer .??? Zeer slecht .
Wij waren hier aan het begin van de avond, er waren 8 kiosken waar je kon bestellen. Maar ondanks dat het heel druk was stonden er maar 2 aan. Bij de enige kassa kon je op dat moment ook alleen maar contant afrekenen. Toen wij naar binnen liepen waren de vuilnisbakken vol. Al de tijd dat wij er zaten en stonden te wachten op de bestelling is er niemand geweest die vuilnisbakken ging legen of dienbladen ophalen. Erg slecht en niet netjes als je aan komt lopen is zijn de vuilnisbakken het eerste wat je ziet.
We moesten heel lang wachten op onze bestelling 2 frappes terwijl er minstens 4 man personeel niets stond te doen. Daarna was het zoeken naar een schone tafel... Niet kunnen vinden, letterlijk alles was vies. En dan ook nog eens de hele tijd vliegen en zelfs een wesp om ons heen, terwijl we binnen zaten. Nee, geen fijne ervaring bij deze McDonald's.
Ontzettend vriendelijk personeel. Zondagochtend ontbijtje was vers en lekker warm/goed op temperatuur. Totaal anders dan de gemiddelde McDonalds in mijn belevenis. Jammer dat de elektrisch laadpalen van Vattenfall buiten gebruiken waren. Als je nog even goedkoop wilt tanken kan dit bij de naast gelegen pomp.
Eten is natuurlijk net zoals elke mac . Veder is de afhaal met de auto wel lastig! Als je rechts staat met de auto ziet de linkerauto jou bestelling, vind ik beetje gek! Ook kon de punten niet ingeleverd worden want het systeem deed het niet, heel erg jammer! Ook vind ik dat je wel altijd checken moet of je alles hebt, maar dat is overal. Parkeren: Grote parkeerplaats zijkant maar wat een enorme bende steeds bij de prullenbakken!!!
Kapot lang wachten op eten terwijl er genoeg personeel is en bijna geen andere klanten. S' avonds bijna altijd lange rijen, zeker bij de drive-through waardoor je wederom lang kan wachten. Onhandige parkeerplaats helpt ook niet mee.
Onproffesioneel; 10:50 ik sta bij de kassa. 2 ontbijtjes alstublieft. Ja is er niet is tot 11 uur, krijg ik te horen... Ik zeg dat is het toch nog niet? Ja maar wel bijna zegt de kassier.... Hopeloos onproffesioneel. Heb zelf bij macdonalds gewerkt en wij gingen toch pas echt om 11 uur opruimen.
Afgelopen zondag gingen we naar de Mac om een ijsje te halen. 45 min in de rij gestaan voor de macdrive. Eindelijk aan de beurt bleek dat de ijsmachine kapot was en dus voor Jan met de korte achternaam in de rij hebben gestaan. 2 teleurgestelde kinderen in de auto die nog is 30 min moesten wachten tot we de macdrive uit waren. Uiteindelijk zijn we naar de barnies in barneveld gereden waar we wel een lekker ijsje hebben gehaald.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid