facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's

Info

Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Venray. Hier vind je alle basisinformatie over ons restaurant.

Geschiedenis

Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw restaurant. Speciaal voor fans.



"Welkom bij McDonald's Venray"
Adres: Maasheseweg 89a, 5804 AB Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478-514342
Stad: Venray
Route: Maasheseweg 89a
Postcode: 5804 AB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 01:00
Dinsdag: 07:00 - 01:00
Woensdag: 07:00 - 01:00
Donderdag: 07:00 - 01:00
Vrijdag: 07:00 - 02:00
Zaterdag: 07:00 - 02:00
Zondag: 07:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: McDonald's Venray Openingstijden, Openingstijden McDonald's Venlo, Werken bij mcdonalds venray, McDonald's menu prijzen, McDonald's prijzen, McDonald's openingstijden, Appelgebak McDonald's, Allergenen McDonald's
Recensies
Na een lange rit vanuit Zuid-Frankrijk besloten een hapje te eten bij de McDonald's. We kwamen terecht bij McDonald's Venray. Het begon al met een lange rij voor de MacDrive, en ivm gesloten restaurant doken alle fietsers tussen de auto's. Uiteindelijke wachttijd ruim 45 minuten!!! Eindelijk ons eten ontvangen. Cheeseburgers allemaal koud en droog brood. Patat slap, zoutloos en koud. Enige goede was de cola. Terug gaan geen optie, zou betekenen wéér 45 minuten in de wachtrij, omdat het restaurant dus gesloten was. Enige pluspunt. Erg vriendelijk personeel bij de driveraampjes. Parkeren: Genoeg plekken.
Afgelopen weken 2 keer geweest en allebei de keren was het restaurant gesloten, alleen de mc-drive was geopend
Sla bij een rij van meer dan 3 auto's de Drive maar over en bestel binnen. Elke bestelling wordt los afgehandeld, zo lijkt het. Meer dan een half uur in de rij gestaan om mijn bestelling te kunnen plaatsen. Maak dan gebruik van de 2 parkeerplaatsen die je hebt om mensen even apart te zetten als ze iets langer op hun bestelling moeten wachten of laat iemand met een mobiel apparaat alvast bestellingen in de rij opnemen, zoals beide hij andere filialen wel gebeurt. Gelukkig kan ik dit filiaal in de toekomst makkelijk overslaan.
Je weet waar je aan begint met een bezoek aan de oude 'fast' food keten. Leuk dat ze adverteren dat ze je bestelling pas maken na dat je het besteld hebt... Onder het motto snel en vers. Praktijk is dat je, zeker als het wat drukker is, gewoon langer op je bestelling moet wachten.... de burger idd nog te heet is en dus eigenlijk niet direct consumeerbaar is En ik moet toch ook melding maken an een grote ergernis die daardoor ontstaat..... De keuken is nog druk bezig.. maar de bediening zet wel vast je ijskoud milkshake klaar... en ja als je dan nog moet blijven wachten op je eten?.... Het is als of je uit eten gaat en je dame blanche wordt nog voor het hoofdgerecht al op je tafel gezet!... Eet smakelijk!
1 ster is nog teveel voor deze waardeloze tent. Kom je op een zaterdag in de kerstvakantie binnen. Bestel je om kwart voor 7 je eten en dan krijg je je eten om half 8. Echt belachelijk als de Mac Donalds streeft je eten binnen 5 min op tafel te hebben. Als ik dan nog zie dat het personeel de benen onder ze kont uit rent kan ik daar nog bij in komen. Maar het personeel hier staat gewoon te lanterfanteren en hun tijd uit te staan tot ze klaar zijn met werken. Kauwgom knauwen in de keuken en op appen aan de kassa. Wa voor mensen werken er hier in godsnaam. Dit was eens en nooit meer.
Zeer slecht! Bestelling klopte niet. Netjes aangegeven, werd ook vrijwel meteen opgelost door de leidinggevende. Helaas gaf ze op gehoorafstand van mij, haar mening tegenover het jonge personeel. Heb gezegt dat dat het niet meer hoefde en dat ik mijn bon terug wilde. Ineens ging het wel maar al het jonge grut kwam erg dreigend over. De slechte service word in dit filiaal dus aangeleerd.
Snel geholpen en goed gegeten, wat wil je nog meer van de Mc ohja en leuk personeel in de drive
Slechte service, 5min voor sluitings tijd sluitingstijd, kom ik toch via zij deur binnen wordt je geweigerd aan de kassen. Wilde maar 2 cheeseburgers na hard werken. Kleine moeite om een bestelling aan te nemen. Ben zelf een ondernemer, zo doe je niet ondernemen… slechte management waardeloos echt waardeloos geen empathie werken als een robot… rotte management rotte crew.
Restaurant is in de avond vaker gesloten dan geopend, de rij in de McDrive is dan gigantisch en schiet totaal niet op. Personeel binnen lijkt er geen stap harder door te lopen. Als je dan eenmaal je eten krijgt is het vrij regelmatig niet compleet. IJsjes worden je als eerste gegeven, terwijl je daarna nog 10 minuten moet wachten op de rest. Kortom: gaat er de afgelopen tijd hard bergafwaarts!
Hoop op meer premium burgers en echte vernieuwing. BK heeft het hele assortiment vega mc Donalds nog niet. Ook zijn de premium burgers bij bk leverbaar in een vega variant. Dat de Mac daarom geen premium kan leveren is toch heel erg jammer. Maestro burger ging juist meer richting restaurant stijl. Ook de opties om dingen toe te voegen of te veranderen ontbreekt nog steeds. Toch erg jammer. My burger concept is helaas nog steeds niet in Nederland. Je mag toch zelf wel bepalen welke saus of wat er op je brood komt te liggen? Ik ben zelf geen veganist. Maar hoe cool zou het zijn als ze gewoon de vega big mac aangedurfd hadden! Of op alles uit het assortiment en dan gewoon zoals jij het graag wilt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar McDonald's met het openbaar vervoer


Venray, Hotel Asteria 100 meter
255
Venray, Hotel Asteria 140 meter
255

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid