facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's

McDonald's

Info

Welkom op de officiële fanpage van McDonald’s Echt. Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties speciaal voor onze fans!.

Geschiedenis

Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw restaurant. Speciaal voor fans.



"Welkom bij McDonald's Echt"
Adres: Zuiderpoort 71, 6101 KB Echt
Telefoonnummer: 0475-410002
Stad: Echt
Route: Zuiderpoort 71
Postcode: 6101 KB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 00:00
Woensdag: 07:00 - 00:00
Donderdag: 07:00 - 00:00
Vrijdag: 07:00 - 02:00
Zaterdag: 07:00 - 02:00
Zondag: 07:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: McDonald's echt Menu, McDonald's, Mc Donalds in de buurt, McDonald's menu, McDonald's Oss, McDonald's Horst, McDonald's op de route, McDonald's Zwijndrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé 't Genot Eetcafé 't Genot 334 meter Top restaurant heerlijk kwaliteit eten en drinken. Bier soorten genoeg en vriendelijk...
Eetcafé 't Elfde Gebod Eetcafé 't Elfde Gebod 386 meter We hebben heerlijk gegeten... van voorgerecht tot aan dessert hebben we van elke hap ...
Recensies
Ik kom niet snel bij een Mac. Maar als je on the road bent is t af en toe wel lekker. Deze locatie beschikt over een Barista corner. Het is er netjes en schoon. Ruim voldoende personeel. Zeer aardige manager. Het ligt niet direct aan de snelweg. In 2 minuten bereikbaar. Ben he nog boodschappen vergeten de supermarkt Aldi ligt aan de overkant. Eten gewoon in de grote bus voor we verder gaan. Chapeau MC.
Mc donalds Echt. 05 juli om 19.54 uur Medewerker in de drive had kauwgom in haar mond en was er erg onsmakelijk op aan het knauwen en de volgende medewerker had nepnagels met nagellak op. Dit kan echt niet als je met eten bezig bent! Het is vies! Duidelijk geen oog voor de HACCP regels! Erg slecht!
2 woorden. Ronduit slecht! Sta je daar en wil je gebruik maken van de aanbiedingen die ze per app aanbieden, kunnen ze het niet meegeven want de kassa zou de qr code niet accepteren? Dat kan gebeuren, maar dan wordt het wel in 1x heel vreemd dat dit het probleem van de klant wordt gemaakt op het moment of de mogelijkheid bestaat om daar de aangeboden korting op te krijgen. Volgens mij wettelijk verplicht? Maar daar wil men op geen enkele wijze meewerken. De toon laat ik verder maar achterwege... Absoluut niet de service die we van een Mc Donalds gewend zijn. Klantonvriendelijkheid een 10 en zeker geen vestiging die ik zou aanraden. Dus lekker naar de naast gelegen aldi gelopen en daar maar wat gehaald. Dat was overigens prima.
Wat ik de laatste tijd vaker merk is dat je steeds langer moet wachten op je bestelling. En dit is bij alle McDonald's. Zelfs voor simpel drinken moet je ruim 15 minuten wachten. Dit kan toch niet.Eten: 5/5
Fijn MC Donalds restaurant in de regio! Je kan hier ten minste je auto goed kwijt. Ik was hier met een vriendin en onze zoontjes van 4 & 5 jaar oud eten & drinken. We werden leuk ontvangen door gastvrouw Mieke, sociale persoonlijkheid en aandacht vd kids en ons. Was een leuk bezoekje, dank Mieke!
Als fastfood restaurant is dit zeker geen slechte keuze. De kwaliteit van het voedsel is niet beter of slechter als de meeste andere McDonalds vestigingen. De service is echter prima. Er wordt met grote regelmaat schoongemaakt en de manager kwam persoonlijk de bestelde maaltijd brengen met verontschuldigen dat het iets te lang had geduurd, terwijl we zelf niet die indruk hadden. Netjes!!
Wat een ongeorganiseerde bende. Slechts 1 scherm werkt om te bestellen. Bestellingen worden rondgebracht in zakjes omdat "dienbladen op zijn". Over de wachttijd hebben we het maar niet. Dienbladen liggen overigens overal door het pand. Degene in het witte overhemd waarschijnlijk iets van een leidinggevende voerde niets uit. Als er dan geen dienbladen zijn, pak een doek en doe iets. Nee, in plaats daarvan deed hij drie kwartier voor sluitingstijd het laatste bestelscherm uit, voor de neus van een stomverbaasde klant. Moet denken aan de reclame die ik ook hoorde van dit bedrijf: "wat doe je als er 5 minuten voor sluiting een bus vol klanten komt". Weet wel wat deze gast doet, ze wegjagen. Nog nooit zoiets gezien. Snap dat het geen sterrenrestaurant is, maar als je je klanten zo schoffeert dan is er maar 1 gat en dat is van de deur!
Na lange tijd hier weer eens gaan eten. De locatie was vernieuwd en zag er super uit! Het eten was van zeer goede kwaliteit en we waren positief verrast. Hier komen we zeker eens terug.Eten: 5/5
Zondag 21mei 2023. De tafels op het terras waren vuil , vol plekken van drank en sauzen en kruimels. Ik had iemand gevraagd om even met een doek de tafels te vegen want ze waren allemaal vuil. Ik stuur zo dadelijk iemand. Later na dat ze het eten buiten brachten hadden we onze tafel zelf een beetje gereinigd. Dezelfde persoon kwam weer voorbij. Ik meldde hem dat ze nog steeds vuil waren. Aaa is dat zo, ja sorry dan was het antwoord.
Het personeel gaaf aan dat restaurant gesloten was. We konden wel tussen de autos in de drive-in gaan lopen en daarna het eten op het terras opeten. Compleet de omgekeerde wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid