facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Hoogezand

McDonald's Hoogezand
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: A.B. Nobellaan 2, 9615 TM Kolham, Nederland
Telefoonnummer: 0598 745 051
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Kolham
Route: A.B. Nobellaan
Huisnummer: 2
Postcode: 9615 TM


Openingstijden

maandag: 08:00–01:00
dinsdag: 08:00–01:00
woensdag: 08:00–01:00
donderdag: 08:00–01:00
vrijdag: 08:00–01:00
zaterdag: 08:00–01:00
zondag: 08:00–01:00

Recensies
Goede McDonald's. Het eten is goed bereid en lekker. Personeel is vriendelijk. Over het algemeen ook vrij schoon voor McDonald's begrippen.
Voor ons de beste McDonald's in het land.nWe komen hier 1x per maand maar elke keer is alles heerlijk vers.nLekker veel saus op de hamburgers.nPersoneel is erg oprecht vriendelijk.
Schoon, netjes, vriendelijk persoon. Snelle service aan tafel en een leuk klimtoestel met glijbaan buiten op het terras. Ik ben absoluut geen mc Donalds fan. Maar dit filiaal is best goed.
Eten snel en vers voor maccie begrippen.nPersoneel daarintegen houden vergaderingen in het restaurant hiervoor is blijkbaar geen aparte ruimte. Dus je krijgt van alles mee van wat er wordt besproken das beetje apart en er werkt veel jong spul die vaak geen antwoorden weten op vragen.nVergaderingen hou je normaliter voor of na sluitingstijd.
Leuk Mac Donalds restaurant. Vriendelijke personeel en alles zag er netjes uit. Binnen en buiten een speelplek en zelfs een tafel met kleurpotloden om zonneklepjes van de mac om in te kleuren. Voor hond kon ik een bak water vragen en je kunt een hamburer los bestellen voor je hond ;nnAls het erg warm is gaat de buitenglijbaan dicht vanwege de hitte/veiligheid. Bij ons om 13;00 bij 28 graden. Dus hou daar rekening mee. De airco binnen staat eigenlijk wat te koud . Beter zo dan een airco die het niet doet.. haha.nnEten was verder ook goed en lekker warm.nnWij komen nog eens terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid