facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Den Helder Centrum

McDonald's Den Helder Centrum
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Bernhardplein 16, 1781 HH Den Helder, Nederland
Telefoonnummer: 0223 612 074
Staat: Noord-Holland
District: Den Helder
Stad: Den Helder
Route: Bernhardplein
Huisnummer: 16
Postcode: 1781 HH


Openingstijden

maandag: 09:30–01:00
dinsdag: 09:30–01:00
woensdag: 09:30–01:00
donderdag: 09:30–01:00
vrijdag: 09:30–03:00
zaterdag: 09:30–03:00
zondag: 09:30–01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's Den Helder De Kooy McDonald's Den Helder De Kooy 5 km Ik moest hier even wachten omdat mijn man een afspraak in de buurt had, en ik besteld...
Mc Donalds Mc Donalds 5 km
Recensies
Ikzelf ben niet van mcdonalds cq fastfood.nWij moesten de kleinkinderen meenemen om daar te eten.nDe kleinkinderen vonden het natuurlijk heerlijk.nI.v.m. de privacy van onze kleinkinderen geen foto's waar zij opstaan.
Hamburgers was net rubber, koud, en erg droog, achteraf buikpijn gehad van het eten. De tafels zijn smerig en plakt, de hele binnenruimte is gewoon smerig, veel stof wat zo je eten in waait, de toiletten zijn ook goor. En het personeel heeft het druk met elkaar.nOok krijg je geen bon uit het apparaat, dus als je bestelling niet klopt heb je pech, want de discussie met de manager ga je niet winnen lol.
Snelle service en lekker gegeten.
Ik heb een dubble big tasty besteld walois ik krijg singel binenn nou dan heb je me vriend ik vind ther jammer ik heb 5 keer gebeld niemand die op neemt vreemd ik vindt het maar vreemd maar. Ja mij heb je bij de lurven en ik zeg je eerlijk ik heb nou nog een keer besteld maar ik vindt het raar ik krijg drinken wat je hoort te drinken niet happen ZONDER RIETJE ?! Raar dit nog 1 dingetje mij dubbele cb was een beetje zoutig lijkt erop alsof die hele pot erop zit ?
deze mac oogt in verhouding tot anderen verpaupert en vertoond duidelijk achterstallig onderhoud. het uit zich met name enorm wat het sanitair betreft. het was er erg vies en rook er zoals het er uit zag. erg onhygienisch. het sanitair zelf was beschadigd en/of stuk. het eten was eigenlijk het standaard mc donalds en kon weinig aan fout. de service was uitstekend en de dames die er werken zijn erg vriendelijk en beleefd. het gaf ons het gevoel ze het beste probeerden te maken met de minimale middelen die ze hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid