facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Capelle a/d IJssel Hoofdweg

McDonald's Capelle a/d IJssel Hoofdweg
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Hoofdweg 1, 2908 LB Capelle aan den IJssel, Nederland
Telefoonnummer: 010 458 9400
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg
Huisnummer: 1
Postcode: 2908 LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 886 meter Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Capelle Hoofdweg. Hier vind je alle basisi...
McDonald's McDonald's 3 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Capelle a/d IJssel Rhijnspoor. Hier vind je a...
Recensies
Heerlijk gedineerd in de McDonald Capelle aan den IJssel heel vriendelijk en behulpzaam personeel, frietjes waren heerlijk warm de bestelling werd heel snel geserveerd en er was genoeg personeel aanwezig om 21.00 uur.nDe zaak was netjes opgeruimd en het was er aardig druk op dit tijdstip van de avond 22.00 uur.nGenoeg parkeerplek om de auto te parkeren.nHeerlijke koffie soorten verkrijgbaar die lekker op temperatuur werden geserveerd.nVriendelijk en behulpzaam personeel en een keurig opgeruimde zaak.nDe moeite waard om daar te lynchen of te dineren.
Door de Drive gereden tijdens het spitsuur voor een burger.nSnel geholpen. Alleen...wat een ramp om de parkeerplek te verlaten. Doordat het aan de drukke hoofdweg ligt, en de stoplicht van de parkeerplek zelf 1 auto per minuut doorlaat, was het ellendig lang wachten voor je eruit kon rijden. Ik stond er denk ik wel 15 min vast. Als je haast hebt hier dus niet doorheen rijden.
2e keer op een rij dat deze mc donalds het verknalt. Zonder augurk besteld ivm allergie. Krijg je extra augurk. Geen excuses. Wel een nieuwe burger gekregen.
Erg goed eten, gezellige sfeer, goede service. Zeker een aanrader om hier te komen voor een McKroket of Cheeseburger met daarbij een medium cola. Ook kan je er werken met wat gezelligheid om je heen.nnAanrader is de koffie. Je kan natuurlijk naar een willekeurige koffiezaak met zo'n groen octopus achtig logo gaan. Je kan hier gewoon lekkere, normale, koffie bestellen. Love it. I'm lovin' it.
Mijn vriend verzamelt de huidige speeltjes van de happy meals, want hij is een yugioh verzamelaar en ze hebben kleine plushies van yugioh x hello kitty. Ik ben langs meerdere Mcdonalds gereden toen ik onderweg naar hem was om te kijken als ze wat plushies hadden die hij nog ontbrak. En bij geen enkele werd ik zo goed geholpen als hier.nnDe ik denk manager liet me mee lopen naar een kastje boven de prullenbak en ik kon kijken welke ik nog nodig had om ze daarna af te rekenen.nnIk vind dit echt een top service en heb mijn vriend heel blij kunnen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid