facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Barneveld

McDonald's Barneveld
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Zelderseweg 67, 3784 LN Terschuur, Nederland
Telefoonnummer: 0342 461 235
Staat: Gelderland
District: Barneveld
Stad: Terschuur
Route: Zelderseweg
Huisnummer: 67
Postcode: 3784 LN


Openingstijden

maandag: 07:00–01:00
dinsdag: 07:00–01:00
woensdag: 07:00–01:00
donderdag: 07:00–01:00
vrijdag: 07:00–01:00
zaterdag: 07:00–01:00
zondag: 07:00–01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hans z'n Grietje Hans z'n Grietje 3 km Twee berenhap waren verbrand te hard gebaken had ik dit niet verwacht van hans en gri...
Recensies
Fijne plek om een tussenstop te maken als je al een uur gereden hebt. En dat hebben meer mensen bedacht voor vandaag.nnGroot terras met echte planten/bloemen maakt het echt gezellig.
Augustus 2023nRond 17:00 een gezellige drukte. De parkeerplaatsen bij deze MC Donalds zijn niet ruim en de normale auto's moeten al een aantal keer heen en weer steken om de parkeerplek te verlaten als aan beide kanten ernaast een auto geparkeerd staat.nDeze MC Donalds is voorzien van Mac Café.nFriet en burgers werden relatief snel gebracht nadat deze via de bestelzuilen besteld waren.nLauwe slappe friet en lauwe burgers . Wij zijn beter gewend bij een MC Donalds en zeker rond etenstijd !nToilet was niet netjes.nHet leek alsof hier in algemene zin personeel rond liep die alleen gefocust was op zijn of haar specifieke werkzaamheden en ben hart voor de zaak heeft door het hele restaurant als werkplek te zien om de klanten een aangenaam verblijf te bieden.
Net door de drive gegaan, duurde heel lang voordat we konden betalen, er was iets met de auto voor ons. Vervolgens krijgen wij ons eten, ik heb nognooit zo'n scheve burger gekregen, niet goed gebakken friet niet gaar en tot slot geen frietsaus gekregen bij openen van de zak. Helaas waren we al weg toen we gingen eten en vonden we het niet waard om terug te gaan. Jammer. Wel aardige raam mevrouw.
Ik bestel een Mac smart menu zonder ui en augurk, aangezien men allergie.nNu belde ik ze net op om het uit te leggen en ik word aan de telefoon uitgelachen op dempen gezet en na 1 minuut word er vermeld “ ja Uh en wat wilt u nu dat we hiermee doen “nnAchterlijke reactie,nZelf werk ik bij de bakker.Daarom ben ik zwaar tegen op dit soort praktijken.nOnrechtvaardig.
Mc Donalds restaurants beschikken over een snellader, wat gewaardeerd wordt. Maar gisteren iets vreemds meegemaakt. De twee laadplekken waren bezet. Eén van de twee auto's stond alleen maar geparkeerd, niet te laden. Het parkeerterrein was verder zo goed als leeg. Ik vroeg ernaar bij de balie. Wat blijkt: de niet ladende auto bleek van de bedrijfsleider!! Natuurlijk hadden we de beste man of vrouw even aan ons tafeltje verwacht voor een praatje. Helaas. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus ik zou zeggen: laat de laadplekken vrij voor je klanten. Alvast bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid