facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor McDonald's Amstelveen Stadshart

McDonald's Amstelveen Stadshart
Klassieke, langbestaande fastfoodketen bekend om zijn burgers en friet.
Adres: Buitenplein 82, 1181 ZE Amstelveen, Nederland
Telefoonnummer: 020 441 7539
Staat: Noord-Holland
District: Amstelveen
Stad: Amstelveen
Route: Buitenplein
Huisnummer: 82
Postcode: 1181 ZE


Openingstijden

maandag: 09:00–00:00
dinsdag: 09:00–00:00
woensdag: 09:00–00:00
donderdag: 09:00–00:00
vrijdag: 09:00–00:00
zaterdag: 09:00–00:00
zondag: 09:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johnny's Burger Company Johnny's Burger Company 976 meter Snelle service en burgers smaken erg goed! Aanrader
McDonald's Restaurantnaam McDonald's Restaurantnaam 2 km Welkom op de officiële fanpage van McDonald’s Restaurantnaam. Hier vind je de leukste...
McDonald's McDonald's 6 km Prima, nogal klein. Pin automaten wel vaak buiten werking.
Recensies
Mc flurry zat maar half vol. Toen ik daar over kwam klagen werd ik gewezen op dat een mc flurry maat tot het streepje vol hoort te zijn, wat echt Kkr weinig is. Vervolgens wilde ik naar de wc maar was er geen wc papier, ook niet op de vrouwen wc. Heb je niks aan! Ballentent!
Het eten is met enige regelmaat lauw, ook als je gewoon in het restaurant eet. Ik kom er vrij vaak even wat kleins halen en meestal is alles gewoon best prima voor MacDonald's maatstaven.nnMaar wat ik vandaag aantrof..nIk ging boven zitten en het was er erg koud, alsof er al de hele dag een airco aanstond het is buiten zo'n 5 graden, maar beneden is het wel gewoon warm. Het was ook echt één gore bende.nnOveral lag drinken, ijs en milkshake op de grond en het was er 1 grote plakkerige boel.nGebruikte servetjes op de tafels, banken en grond. Gebruikte rietjes inclusief klein plasje drinken op de grond, vieze saus vlekken op de tafels.nnIs de schoonmaker ontslagen ofzo?? De wc's zijn dan weer wel schoon. Pluspunten daarvoor.
Mcdonalds uithoorn laat op google de review functie uitschakelen: aangezien ze niet geconfronteerd willen worden met hun blunders. Is goed, zet ik hem hier neer.nDit is tegenwoordig de friet 3,35!!! medium die in een kleiner bakje zit.nEen kinderhand is snel gevuld: die van mij ook zoals je ziet. Complete krimpflatie actie om je te schamen.
Tafel was vies, toilet stonk enorm. Eten was prima voor mc Donalds, prijs kwaliteit verhouding was daarmee redelijk.
Ik heb mijn twijfels bij de toekomstige carrieres van deze medewerkers... Elke keer als we wat bestellen klopt er wel iets niet. Of het is geen fritessaus, of geen gepersonaliseerde burger of ze vergeten de rietjes. Ik snap echt wel dat het niet voor iedereen is weggelegd om raketten te bouwen maar dit lijkt me nog wel te doen toch? Probeer ze ook niet te bellen, zonde van de moeite.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid