facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MCA

MCA

Info

Oefencentrum in Albrandswaard, regio Rotterdam

Geschiedenis

MCA For the serious player.

Kwaliteit, comfort en veiligheid onder een dak !

In maart van 2004 is MCA gestart met het verhuren van luxe oefenruimtes. Toen nog 4 oefenruimtes inmiddels telt het multifunctionele muziekcentrum 9 oefenruimtes van diverse afmetingen. Deze worden momenteel volop gebruikt door enthousiaste amateur én professionele muzikanten.

Alle oefenruimtes zijn voorzien van een automatisch luchtverversingssysteem en individuele airco, en zijn zodanig van constructie dat meespelen met de buurman er niet meer bij is. De ruimtes hebben een onderlinge geluidsdichtheid van 130 Db. En dat is écht hard!

Naast de oefenruimtes, waar de muzikant zich meer dan thuis blijkt te voelen, beschikt MCA ook over diverse recreatieve mogelijkheden. 3 zalen waar je even kan bijkomen tijdens je repetitie, of afspreekt voor een bandoverleg. De Dvd ruimte, poolruimte en internet hoek zijn voor alle MCA muzikanten toegankelijk.

Het MCA beschikt ook over een volledig ingericht podium.
Hierop kunnen bands op vrijdag avond optredens en try-outs organiseren. Als vaste prik is er elke 3e vrijdag van de maand een jamsessie waar iedere muzikant voor is uitgenodigd. (Zie activiteiten kalender)



"Verhuur oefenruimtes / Podium ruimte"
Adres: Ambachtsweg 17, 3161 GL Rhoon
Telefoonnummer: 010-5060573
Stad: Rhoon
Route: Ambachtsweg 17
Postcode: 3161 GL


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 00:30
Dinsdag: 18:30 - 00:30
Woensdag: 18:30 - 00:30
Donderdag: 18:30 - 00:30
Vrijdag: 18:30 - 00:30
Zaterdag: 20:00 - 01:30
Zondag: 12:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Mca live
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziekvereniging Volharding Rhoon Muziekvereniging Volharding Rhoon 767 meter Gezellige leuke mensen die goede muziek maken.
Sporthal Rhoon Sporthal Rhoon 878 meter Ik ben er naast aan het werk Een nieuwe gemeentehuis.
Percussiepret Percussiepret 1 km Via Percussiepret.nl kunt u percussie workshops boeken. Leuk voor kinderfeestjes en t...
Popschool Portland Popschool Portland 3 km Vertaald door Google Redelijk Origineel Decent
Recensies
Ruime en goed uitgeruste ruimtes. Goede service en zeer vriendelijk/behulpzaam personeel.
Gezellige plek, vriendelijk personeel en een leuk podium.
Super leuke locatie waar je de muziek ademt. Bands spelen en repeteren hier hun repertoire.
Schone en professionele repetitie ruimtes, alles is goed onderhouden. Gezellige sfeer onder muzikanten van allerlei muziekstromen. Goed werkende apparatuur etc...top
Prima muzikanten centrum met goede apparatuur en mooie, schone cabines en vriendelijk personeel.
De oefenruimtes zijn schoon en netjes en hebben apparatuur van goede kwaliteit. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en de koffie is er heerlijk. vers gezet
Ik repeteer hier regelmatig. Schone ruimtes die ook groot genoeg zijn om een 11 koppige coverband te laten repeteren. Aan de bar wordt je ook prima geholpen.
Nette repetitieruimtes, verbazingwekkend hoe netjes ze ze weten te houden eigenlijk. Gezellige ontvangstruimte ook, met ingericht podium. De ruimtes beneden klinken erg prettig. De ruimtes boven klinken beduidend minder fijn. Die zijn een stuk meer 'boomy' qua klank. Aanwezige bediening bij de bar is altijd erg vriendelijk. Fijne plek om te repeteren, zeker beneden.
Geweldige leuke plek om te zijn
Alles nog steeds volgens coronaregels, houden wij als senioren wel van. Altijd opvallend schoon en fijne bar voor de pauzes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MCA met het openbaar vervoer


Rhoon, Overhoeken 60 meter
612
65
Rhoon, Overhoeken 90 meter
612
65
Rhoon, Nijverheidsweg 250 meter
602
Rhoon, Nijverheidsweg 270 meter
602
Rhoon, Achterdijk 350 meter
612
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid