facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MC de Zweef

Info

Welkom op de site van MC de Zweef Nieuwleusen voor liefhebbers van Harley's, choppers en klassieke motoren.

Geschiedenis

Wie zijn wij ?
MC de Zweef is een motorclub die een jaar of 15 geleden is ontstaan. Een groep motorrijders die voornamelijk op Harley's en Engelse motoren reden wilden zich in een club verenigen om samen nog meer plezier aan hun hobby te beleven. In mei organiseert MC de Zweef haar jaarlijkse treffen. In de beginjaren organiseerden we ons Zweeftreffen ( bij gebrek aan een eigen onderkomen ) op het terrein van " de Roustap " en later op het terrein van camping " Calluna ".

Na vele jaren van onderhandelen met de gemeente hebben we nu eindelijk een eigen clubhuis. Dit clubhuis is met vereende krachten van de leden geheel in eigen beheer opgebouwd. Mede dankzij de sponsoring van diverse bedrijven in de regio hebben we een prachtig clubhuis kunnen realiseren. Vanuit dit clubhuis vertrekken we nu met onze toertochten en gaan we naar de diverse evenementen van bevriende clubs.

Ook hebben we onze clubavonden ( elke derde zaterdag van de maand ) waar we lekker bij kunnen kletsen onder het genot van een drankje en met af en toe een live band die voor de juiste sfeer zorgt. Als je nu denkt, dat lijkt mij wel gezellig daar, kom dan gerust een keer langs op een clubavond of ga eens mee met een toertocht.

Adres: Bouwhuisweg 18, 7711 HL Nieuwleusen
Stad: Nieuwleusen
Route: Bouwhuisweg 18
Postcode: 7711 HL



op zoek naar gerelateerd: Mcn Nieuwleusen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Historische Kring Nieuwleusen Historische Kring Nieuwleusen 1 km Museum is tijdelijk gesloten vanwege uitbreiding en opnieuw inrichten. Vandaag de vor...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid