facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mbl-Media

Mbl-Media
"B&S Media Internetmarketing is een full-service internet marketing bureau, waar met passie en plezier wordt gewerkt aan het ontwikkelen en beter vindbaar maken van websites. Of het nu gaat om SEO, adverteren met Google Ads, een website of een webshop."
Adres:
Telefoonnummer: 0624945762
Stad: Kampen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Podium Kampen Open Podium Kampen 346 meter Open Podium geeft musici de kans zich te profileren in de sfeervolle Sint Annakapel i...
Recensies
Altijd zeer tevreden over de diensten van B&S Media Internetmarketing. We zijn al jaren klant, ze zijn betrouwbaar, kundig in alle facetten wat ze doen.
B&S Media heeft ons enorm goed geholpen in onze vindbaarheid op Google. Ze hebben ons naar een hoge positie gebracht ondanks de grote concurrentie in de markt. De samenwerking is altijd prettig en soepel verlopen. Bedankt voor jullie inzet!!
Een fijne sfeer, open en eerlijke communicatie en zeer betrokken en professionele aanpak, snel en accuraat. Een aanrader om met deze club energieke mensen te gaan werken!
Uitstekend geholpen door B&S Media bij de bouw van een website en mediacampagne Word Adds.
Goede en duidelijke samenwerking. Van het begintraject tot aan de oplevering aan alle verwachtingen voldaan. Ik kan B&S media zeker aanbevelen!
B&S Media Internetmarketing heeft voor zowel Businessclub IJsseldelta als voetbalvereniging Go-Ahead Kampen de websites naar volle tevredenheid gemaakt!
AdCalls werkt al een langere tijd samen met B&S Media Internetmarketing en wij ervaren dit als een zeer prettige partnership. Ze fungeren als kennis en adviesorgaan voor hun opdrachtgevers en nemen onze tool hier proactief in mee. Michel is ons vaste contactpersoon waarmee wij snel kunnen schakelen en sparren over nieuwe kansen!
Wij zijn erg tevreden over B&S Media. De Communicatie verloopt prettig, duidelijk aanspreekpunt, luisteren goed naar onze wensen verder ontvangen we iedere maand een overzichtelijke rapportage. Resultaten zijn goed.
Prettige communicatie en samenwerking. B&S media heeft kennis van zaken en houdt ons goed op de hoogte met overzichtelijke rapportages.
Fijne club om mee samen te werken. Na verloop van tijd ook hele mooi resultaten met onze SEO campagne. Naast SEO ook website en hosting. Echt mensen die weten waar ze het over hebben zonder het al te ingewikkeld te maken..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid