facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MBD Noord

MBD Noord

Info

De specialist in vloerisolatie in Noord-Nederland. Wij warmen koude vloeren op door te denken in oplossingen. Onze oplossingen in bodem en vloerisolatie zorgen voor meer woongemak.



"MBD Noord is een kleine betrokken partij die zich sinds 2013 gespecialiseerd heeft in vloerisolatie en in bodemisolatie. Inmiddels zijn wij ook voor spouwmuren en daken een vertrouwd partner en bieden zo een complete oplossing voor de verduurzaming van uw woning.Onze aanpak is logisch, maar voor veel bedrijven in de bouw niet vanzelfsprekend.Voorkom eerst de invloed van vocht en ga dan met alle vormen van warmteverlies aan de slag.Ons advies: als je het dan aanpakt, doe het meteen goed. Daarom dus MBD Noord.Een vertrouwd adres, voor topkwaliteit isolatie!"
Adres: Kwikstaartweg, 9765JP Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31641470163
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Kwikstaartweg
Postcode: 9765JP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vloerisolatie Groningen, TONZON levensduur, Koude vloer, JBHOME, Vloerisolatie Zuidlaren, Isolatiebedrijf Friesland, Koude vloer oplossing, Lubben Isolatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Working Service Working Service 655 meter bedrijfspromotie
Kapper Studio Kapper Studio "Charme" 2 km Uw stijlvolle kapsel en gezond haar is mijn handelsmerk!
Recensies
Vloerisolatie is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Michel is een fijn persoon om mee te overleggen, geeft goed advies, communiceert goed en komt afspraken na. Wij zijn happy!
Installatie van TONZON vloerisolatie MDB Noord geeft eerlijk advies, levert vakkundig werk, komt afspraken na en vraagt daarvoor een hele schappelijke prijs. Absoluut een aanrader.
Door dit bedrijf hangende Tonzon vloerisolatie laten aanbrengen met ook een vochtscherm op de bodem van de kruipruimte. Ik heb een aantal gemotiveerd vakmensen aan het werk gezien die weten waarover ze praten. Zij hebben er voor gezorgd dat de koude vloer verleden tijd is en dat de gasrekening aardig lager uitvalt. Ik kan ze van harte aanbevelen.
MBD heeft onlangs de isolatie van de vloer naar grote tevredenheid afgerond. Het hele traject van informatie, offerte en uitvoering is prima verlopen. Duidelijke uitleg van Michel. Goed dat na het isoleren van de bodem van de kruipruimte gewacht werd met het aanbrengen van de folie onder de vloer tot het moment waarop alle condens, vocht verdwenen was. Iets wat niet alle bedrijven doen. Het personeel is zeer nauwkeurig in de uitvoering en adviseert over wat ik moet doen om de nog aan te leggen glasvezelkabel zonder problemen in de meterkast te krijgen. Al met al is dit bedrijf een aanrader, zeker in deze tijd waarin de energieprijzen de pan uit reizen.
MBD Noord heeft bij ons de vloer geïsoleerd. Hoewel ik wellicht bevooroordeeld ben, omdat ik Michel zakelijk ken, kan ik niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Zijn team is vriendelijk, snel en zover ik ken beoordelen werken ze zeer professioneel. We hebben een ruime kruipruimte, waardoor ik goed mee kon kijken. Alles zag er superstrak uit en we konden het verschil in comfort snel merken tenminste dat gevoel hadden we. Michel zelf ken ik als een professional die altijd het beste voor heeft met zijn klanten. Ik kan hem derhalve absoluut aanbevelen als u plannen heeft om de vloer te isoleren.
Goed geadviseerd door Michel voor de vloerisolatie. De uitvoer was snel, netjes en volgens afspraak!
Zeer tevreden over de Tonzon vloerisolatie, aangelegd door MBD Noord. Communicatie is zeer goed en gemaakte afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt en open en eerlijk advies gegeven. Kwaliteit leveren staat bij dit bedrijf absoluut bovenaan, ook als dat inhoudt dat ze op een later tijdstip nog een tweede of zelfs derde keer moeten terug komen. Zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend. Absolute aanrader!
De vloer geïsoleerd met Tonzon. Prima vakwerk. Michel komt de afspraken na.
Nog geen idee wat we aan stookkosten gaan besparen, want de vloerisolatie zit er nog naar net in, maar wàt een prettig team om in je huis aan ‘t werk te hebben. Er wordt snel, netjes en in een goede sfeer gewerkt. En dat met dat zware werk. Complimenten voor het hele team! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid