facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MB - Bedrijfskundig Marketing Advies

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies

Info

Wij gaan op zoek naar de basis, naar de kern van waarom het bedrijf is ontstaan. De sprankeling in de ogen van de ondernemer, daar gaat het om. Wij doen dit om mensen en hun bedrijven verder te helpen met hun passie en waar zij gelukkig van worden.



"Hét marketingbureau dat jouw onderneming laat groeien!Concreet meer omzet genereren, wetende dat uw investering zich altijd terug verdient? Enkel betalen wanneer u uiterst tevreden bent, zonder dat u vast zit aan een contract? En dat alles met No Cure, No Pay!√ Concrete aanvragen√ Geen contract√ Wel alles tastbaar in een realtime dashboard√ No Cure, No Pay!Door onze ervaring in de vele branches kunnen wij deze garanties te geven. Wij werken voor vele verschillende soorten bedrijven waardoor wij al voor verschillende uitdagingen hebben gestaan en altijd daad bij het woord hebben gevoegd.Geen lastige marketingtermen en kleine letters, maar concreet meer omzet. Facturen betaal je enkel als je uiterst tevreden bent. Dat is MB!"
Adres: Novy Borstraat 6, 4143 JD Leerdam
Telefoonnummer: 0345 74 54 05
Stad: Leerdam
Route: Novy Borstraat 6
Postcode: 4143 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MKB Personeel MKB Personeel 354 meter Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die door MKB Personeel worden uitgevoerd....
PIR GROUP PIR GROUP 382 meter zeer ter zake kundigen en een groep van specialisten
Hoorexpert groep Hoorexpert groep 615 meter Leverancier hulpmiddelen voor doven en slechthorenden, werkplekaanpassingen, groot ri...
Squadra Group Squadra Group 749 meter Mensen die weten waar ze het over hebben en leuk om mee samen te werken. Leveren op e...
Recensies
MB - Bedrijfskundig Marketing Advies heeft ons geholpen om een prachtige website te ontwikkelen. De hoogwaardige kwaliteit van de Arcabo chalets is hier goed in terug te zien. Het traject verliep prettig en we hebben onderbouwde keuzes gemaakt voor de verdere groei van Arcabo. We zijn gestart met online marketing in Europa en merken al een aanzienlijke stijging in het aantal conversies. Een mooie start van de samenwerking. Ook heel prettig is dat de samenwerking niet beperkt is tot alleen het vervaardigen van een nieuwe website. Continue wordt er meegedacht hoe we onze doelgroepen nog beter kunnen informeren en bereiken. Simone Diks - Marketing Manager Arcabo
Eerder met dank aan een zakenrelatie in contact gekomen met Martijn Blaauw. Toen al zeer onder de indruk geraakt over wat MB-BMA neer kan zetten op het gebied van prachtige Websites en alle bedrijfskundige adviezen. Toen er voor mijn nieuwe bedrijf Homefulness een plan gemaakt moest worden, ook geen seconde getwijfeld wie mijn partner zou gaan worden op weg naar succes !
Bij BackupNed zijn wij zeer tevreden over onze mooie nieuwe website gebouwd door MB. MB heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze omgezet naar een schitterend eindresultaat! Ook de conversie loopt veel beter dan voorheen. Bovenal is de samenwerking met zowel Martijn als met Alex buitengewoon prettig! Ik zou MB dan ook aan iedereen aanraden die een mooie, slimme site wil hebben.
Via mijn broer die bij Vink Vakschilders werkt ben ik in contact gekomen met Martijn Blauw, ze waren erg tevreden over het resultaat van hun nieuwe website. Na een prettige kennismaking met Martijn heeft hij heel nauwkeurig uitgezocht wat onze positionering op internet was en wat er volgens hem veel beter kan. Hierop heeft Martijn een heel duidelijk overzicht gegeven van de stappen die met ons zou willen nemen. De heldere en duidelijke uitleg gecombineerd met de goede referentie die ik al van MB had, hebben mij overtuigd om verder te gaan met MB. Al met al is het een heel proces geworden, met name omdat we zelf al heel veel beeldmateriaal hadden staan op onze oude website wat overgezet moest worden. Maar het proces is heel goed en volgens afspraak gelopen. Het resultaat mag er zijn en we zijn heel tevreden over Martijn en zijn team! Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere!
Ik ben bij MBB terecht gekomen via een zakenrelatie die goede ervaringen had met MBB. MBB heeft mij uitstekend geholpen met marketingadvies en bouw van een aantal websites. De bezoekersaantallen van een van de websites zijn, sinds de door MBB gemaakte versie online is gezet, geëxplodeerd en groeien nog steeds. Het is zeer plezierig met Martijn en Alex samen te werken. Ze staan altijd klaar met advies en hulp, werken volgens een strakke planning en je weet altijd waar je aan toe bent. Een betrouwbare partner waar ik ook de komende jaren nog graag mee samen wil werken en ook zeker aan anderen zal aanraden.
Persoonlijk ken ik Martijn al van kinds af aan. Dat de samenwerking tussen ons tot stand is gekomen is dan ook geen toeval. Gezien de enorme ontwikkelingen die ik de laatste jaren met mijn bedrijf Hoorexpert BV heb doorgemaakt werd een gedegen marketingadvies steeds meer van belang. Ook voor de vele ideeën die ik had op gebied van E-commerce toepassingen, websites en webinkels wist ik dat ik bij MBB aan het juiste adres zou zijn. De samenwerking met Martijn en Alex is zeer plezierig, waarbij ze uitstekend in staat zijn de vertaalslag te maken van onze processen en ideeën naar een marketingadvies op maat. Tevens weten ze dit professioneel vorm te geven in websites die naast een eigentijdse uitstraling ook voldoen aan de huidige technieken en SEO. Met elkaar hebben we ondertussen een uniek on-line marketingconcept ontwikkeld, waar naast de 3 bedrijven websites HOOREXPERT, HEARSOLUTION en AUDIOROPA er ook webwinkels gerealiseerd zijn voor diverse afnemers van Hoorexpert BV, die volledig door ons worden beheert, zoals HOORMARKT in samenwerking met Specsavers of waar we een unieke samenwerking hebben zoals met HOORZAKEN. Binnen dit "Hoorexpert E-commerce" concept zijn ondertussen 11 webwinkels actief. Zonder MB - Bedrijfskundig Marketing Advies hadden we deze mooie resultaten nooit kunnen behalen.
MB heeft onze webshop en website naar tevredenheid gebouwd. De website loopt goed, de webshop loopt boven verwachting. De communicatie van MB is proactief, er word actief meegedacht in juiste oplossingen voor de klant, die professioneel verwerkt worden tot een goed resultaat. De basis voor een goede samenwerking word hierdoor bevestigd!
MB - Bedrijfskundig Marketing Advies is een full service bureau dat onze internationale online marketing wensen perfect heeft weten te vertalen in mooie concepten en goed onderbouwde SEO analyses, met prachtig resultaat. Trots zijn wij dan ook op onze nieuwe website. Dit is recent de start geweest voor het opzetten van een commercieel jaarplan met een wat ons betreft langdurige samenwerking. MB is scherp, snel, vakkundig en erg prettig om mee samen te werken. Een aanrader dus! Barbara van Spronsen Marketing en Publicity Manager - Hadek Protective Systems.
Onze ervaring met Martijn en Rick van MBbedrijfskundigmarketingadvies.nl is erg positief. We waren al meer dan 10 jaar elders klant maar daar werd niet voldoende ingespeeld op de snel veranderende markt. We worden nu proactief op een professionele continue verder geholpen met onze website en webshop. Mooie projecten op een duurzame manier samen maken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid