facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mazda Lenselink Zutphen

"Autobedrijf Lenselink is al ruim 45 jaar een begrip in Zutphen en omgeving en zorgt ervoor dat u mobiel blijft. Sinds 1972 is het bedrijf Mazda dealer en behoort hierdoor tot één van de eerste merk-dealers van Nederland. Autobedrijf Lenselink heeft klanten in een groot deel van Oost Nederland, en dan vooral in de provincie Gelderland. Het bedrijf is aangesloten bij de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen maar heeft ook klanten in Doetinchem, Lochem en veel andere plaatsen in de Achterhoek.Naast het Mazda dealerschap biedt Autobedrijf Lenselink u ook een ruim assortiment jonge occasions van diverse merken. Tevens onderhouden wij ook ALLE merken!U kunt altijd langskomen voor een kop koffie."
Adres: 7207 BH Warnsveld
Telefoonnummer: +31575572032
Stad: Warnsveld
Postcode: 7207 BH



op zoek naar gerelateerd: Lenselink voorraad, Mazda dealers Gelderland, Autobedrijf Zutphen, Mazda dealer Drenthe, Mazda Borculo, Mazda Apeldoorn, Mazda Almelo, Occasions Zutphen
Recensies
Onlangs onze 1e CX-5 gekocht, een droom komt uit. Vriendelijk personeel die de moeite hebben gedaan om ons snel de auto af te leveren. Blij met de service en de auto.
Vandaag mijn Mazda CX-5 opgehaald bij Lenselink in Zutphen. Eerlijke spontane verkopers! Auto 100% afgeleverd zoals afgesproken. Aanrader voor degene die ook Mazda willen gaan rijden.
Sinds 6 jaar klant bij Lenselink, gisteren de voor ons nieuwe Mazda CX 5 opgehaald en zoals altijd weer goed geholpen. Er staat een gezellig en behulpzaam team waar je altijd terecht kunt en waar ze met je meedenken. Alles gaat in overleg dus kom je nooit voor verrassingen te staan. Ga zo door.
Even langs omdat de handrem niet doet wat ie moet doen, netjes te woord een kop koffie. Ze kijken het even na omdat ik aangeef dat ik nog even 200 km moet rijden. Gezellig en netjes te woord gestaan, met goed advies en dichte portemonnee mag ik mijn weg veilig vervolgen. Dank jullie wel, ga zo door!!!
Fijn garage bedrijf waar ze vriendelijk helpen en bellen als ze vragen hebben
Superrrr leuk aardig goed bedrijf.Je voelt je bij hun als thuiskomen.Niet strak in een pak...gewoon lekker normaal. Dan de service is super top. In 4 auto's proef gereden zonder moeite. Goed advies en een mooie afhandeling. Daar rijden wij wel 1,5 uur voor. Groetjes Fam.Slijpen
Super fijn bedrijf en goed geholpen. Bedankt Rob en tot de volgende keer!
Via Autoscout terecht gekomen bij Mazda dealer Lenselink in Zutphen. Wij hebben daar een occasion Mazda 3 gekocht; er is een prima service gegeven goede afhandeling; ook volgens wensen die wij nog hadden; de auto is prima afgeleverd. Bedankt Wouter verkoop voor je geduld; vriendelijkheid en kennis. Mede door jou hebben we de Mazda 3 gekocht! En dan nog een 'warme douche': er bleek een onvoorzien mankementje te zijn dat kon leiden tot reparaties. Na 5 mnd. kwam dat aan het licht; met manager Rob overlegd en meteen opgelost: onderdeel vervangen op kosten van het bedrijf. Dus: ook Chapeau! voor de nazorg !! Wij zijn nog steeds bijzonder tevreden.
Ik heb hier een occasion gekocht en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, hulp en het altijd klaar staan voor het beantwoorden van mijn vragen. Over reparaties etc doen ze niet moeilijk dubbel zekerheid met de bovag garantie. Al met al een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf! Hier ga ik zeker weer mijn volgende auto halen, maar nu eerst een paar jaar genieten van deze.
Vanaf het eerste telefonische contact t/m de aflevering van de door ons aangekochte Fiat Panda was het contact met Peter Lenselink geweldig. Open en eerlijk werden er zaken gedaan, zeer gastvrij ontvangen en een prima auto afgeleverd. Hier kan menig autobedrijf nog een puntje aan zuigen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid