facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maz

Adres: Jacob Kalffweg 4, 1865AR Bergen aan Zee
Telefoonnummer: 0725812488
Stad: Bergen aan Zee
Route: Jacob Kalffweg 4
Postcode: 1865AR



op zoek naar gerelateerd: Bergen aan Zee glutenvrij, Hotel Bergen aan Zee, Meyer aan Zee, Tennispark Parnassia Bergen aan Zee, Tennisbaan Bergen aan Zee, Bergen glutenvrij, Hotel de Meyer Bergen aan Zee, Parkeren Hotel Meyer Bergen aan Zee
Recensies
Een heerlijk weekend aan zee gehad met onze 2 zoons van 22 en 16 jaar. We hadden 2 kamers geboekt waarvan één kamer waar onze 2 honden ook in mochten. Het zijn kleine, maar schone kamers. Nadeel is wel dat de kamers enorm gehorig zijn. We hoorden onze buurman praten en snurken. De bedden leken aan beide zijkanten naar beneden af te lopen. Ik had steeds het idee dat ik naar de rand rolde. Echtgenoot zei 's morgens hetzelfde. Een simpele, maar schone badkamer met heerlijke douche. Personeel is erg vriendelijk. Ontbijt was lekker, mintpuntje fruit "uit blik?". Dit had echt vers moeten zijn. Lekkere stukjes gekrulde bacon doet het ook altijd erg goed, die misten we echt. Verder een prima hotel!
24/06/2021 We kwamen aan met de fiets. We hebben een tijdje op het terras gezeten. Hoewel het niet druk was en ik de bediening 2x op het terras zag, kwam ze geen bestellen opnemen. We zijn weggegaan, zonder iets te gebruiken.Eiigelijk dus 0 sterren.
9januari.cafee to go, Het was vreselijk; 3,5€ voor mini gluwijn. Onvriendelijke bediening aan to go stand. Geen communicatie. Er duwde een mevr na mij op het belletje voor service; bediening kwam2min later. Keek haar in de ogen en draaide zich zonder iets te zeggen keihard om. Waarna een diepe zucht volgde. De mevrouw en haar vrienden zijn gaan lopen. Ik had helaas al besteld en kreeg zoon 3cm hoog gevuld smal bekertje. Erg karig. Beter tegenover drankje bestellen+ kibbeling en lekkere frieten bij de hardwerkende onderkoelde jonge man die er in t weekend zelfs alleen voor stond bij topdrukte. in open kraam zonder warmtebron die altijd vriendelijk bleef.
Het hotel is schoon en goed gesitueerd nabij het strand. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het diner smaakte heerlijk, was misschien beter om keus uit 2 gerechten aan te bieden. Het ontbijt smaakte goed en er was voldoende keus. Ik had een 1 persoons kamer. Het bed hiervan lag nogal hard. Een geweldig initiatief vind ik de green card. Deze kaart hang je aan de buitenzijde van de deur als je vindt dat er geen schoonmaak dan wel schone handdoeken noodzakelijk zijn. Hier ontvang je dan een consumptie bon voor terug. Ik vind dit hotel zeker 4 sterren waard.
Gezellig comfortabel hotel. Gastvriendelijkheid personeel en oplossingsrichtingen gericht. Super fijn dat honden toegestaan zijn. Enige nadeel is het parkeren. Voor de deur kan maar kost 12 euro per dag. Het parkeerterrein van het hotel zelf ligt 1.5 km verderop in een duin vallei met weinig zicht erop. Maar gecombineerd met de wandeling gemaakt over het strand is de afstand snel vergeten.
Als hotelgast 2 nachten verbleven in een kamer met bubbelbad. Locatie goed. Sfeer top. Bed matig comfortabel, beetje doorgezakte matrassen. Wel lekker dikke dekbedden. Bad was top. Restaurant: 2x gegeten, bediening is vriendelijk en snel. Ruime keuze lekkere wijn en speciaalbier. Eten was goed van smaak maar toch wat puntjes van feedback: het brood met smeersels; de smeersels hadden een overheersende hoeveelheid knoflook, ook in de tapenades. De ragout van paddestoelen was bijna een soep, er was een lepel nodig en naar verhouding te weinig rijst. De courgettesoep was heerlijk! De maaltijdsalade Ceasar was goed van smaak maar er was vooral veel gerookte kip of plakken kipfilet?? en weinig groente; twee plakjes komkommer en twee stukjes tomaat en een plukje bladsla vind ik weinig in vergelijking tot een bord vol kipfilet. Bovendien verwacht je als je een salade besteld wel aan je dagelijkse portie groenten te komen. Dat was dus een tegenvaller. Het kaasplateau was lekker. Zou er persoonlijk ipv een brioche bolletje gewoon stokbrood bij verwacht hebben, maar icm de pittige kaas was het wel lekker. Vier sterren, zou het aanraden aan anderen en zelf wel naar terug gaan.
Top... gezellige sfeer. Leuke eigenaren super appartementen heerlijk bubbelbad. Wij gaan elk jaar terug voor de halve marathon van Egmond. Shuttle service en late check out!
Grand Café Maz is onderdeel van hotel Meijer in Bergen aan zee. Een prima gelegenheid met buitengewoon nette verzorging, vriendelijk en behulpzaam personeel en dat alles in een geweldige omgeving. Zee, strand, duinen. Een heerlijk gebied om te wandelen of te fietsen.Kamers: 4/5
wij hebben het echt geweldig gehad Echt een aanrader lekker gegeten lieve mensen en alles schoon ook de hoeken Endat valt niet mee Zo vlak bij het strand met al dat zand wij waren er met 17 personen Dus we hebben er echt wel gebruik van gemaakt
Eten is relatief duur voor wat je krijgt, niet slecht hoor. Er zaten mensen naast ons die de Albert Heijn spaarkaart gingen verzilveren, ze moesten heel veel langer wachten tov de overige eetgasten! Echt slecht! Als je meedoet dien je de zelfde service te bieden! Voor mij een reden om niet terug te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid