facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor May Brits Kunstatelier

May Brits Kunstatelier

Info

May Brits Kunstatelier biedt schilderlessen aan voor jong en oud in Spakenburg. Kunstenares May Brit geeft les in diverse technieken, zowel olie als acryl.

Geschiedenis

Kunstenares May-Brit van de Coterlet geeft schilderles in haar atelier aan de Molenstraat in Spakenburg. Zij geeft les in diverse technieken zoals abstract met acryl en of olieverf, maar ook realistisch fijnschilderen volgens de technieken van de oude meesters. De lessen zijn voor zowel beginnende als ervaren schilders en voor jong en oud. Je bent vrij in hetgeen wat je wil schilderen en wordt daar persoonlijk in begeleid.



"Kunstenares May Brit is een getalenteerd kunstschilder.In haar werk past ze de masterclass technieken toe van meester-schilders Cornelis Le Mair en van Svetlana Tartakovska. In combinatie van deze technieken en haar eigen techniek ontstaan realistische schilderijen die altijd een emotionele boodschap bevatten. Deze collectie is te koop en te bezichtigen in haar atelier in Bunschoten. Eerst afspraak maken.Daarnaast geeft May Brit schilderlessen voor jong en oud in Spakenburg. Van beginners tot masterclas. May Brit geeft les in diverse technieken, zowel olie als acryl.Zie haar lesschema op de website.Ook kan May Brit op verzoek schitterende portretten schilderen. Maak daarvoor een afspraak in haar atelier om je wensen te bespreken."
Adres: Molenstraat 15, 3752CG Spakenburg
Telefoonnummer: 06-81815912
Stad: Spakenburg
Route: Molenstraat 15
Postcode: 3752CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: May Britt schilderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Porto doro Porto doro 991 meter Besteld om 22.30 om 23:55 nog niks, je zou denken al je pizza besteld is er nog iema...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid