facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxum Megastore

Maxum Megastore

Info

Trendy en betaalbare meubelen en bedden, vindt u bij de Maxum Megastore! U bent van harte welkom in onze nieuwe Megastore te Brielle of bestel snel online!

Geschiedenis

U kunt het zo gek niet verzinnen of de Maxum Megastore heeft het, wij kunnen dan ook met gemak zeggen dat wij een zeer complete woonwinkel zijn met een reuze assortiment, giga voorraden en scherpe prijzen.
Onze inkopers zijn dan ook altijd wereldwijd op zoek zijn naar de mooiste artikelen voor de beste prijzen.



"Trendy en betaalbare meubelen en bedden, vindt u bij de Maxum Megastore!U bent van harte welkom in onze Megastore te Brielle of bestel direct online!"
Adres: 3232LN Brielle
Telefoonnummer: +31 (0)181-418844
ln.erotsagemmuxam@ofni
Stad: Brielle
Postcode: 3232LN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: maxum megastore ervaringen, complete woonkamer, maxum megastore recensie, mijn maxum, maxum banken, maxum boxspring, eetkamerstoel maxum, a meubel
Recensies
Ik raad iedereen af hier ook maar iets te kopen! In december hebben mijn vriendin en ik een meubel set besteld dat in begin maart geleverd kon worden. Allen kon de set niet geleverd worden want de set was nog niet bij maxum binnen gekomen. Dus was het verzet naar eind maart wel hadden ze al de tafel van de set dus die hebben we netjes alvast geleverd gekregen. Om een lang verhaal kort te maken hebben we nog 2x een leverdatum ingepland die ze niet konden nakomen en waren we 2 maanden verder. Dus eind mei hadden we nogsteeds allen de tafel. Hierdoor had ik de koop ontbonden en moesten we het geld terug krijgen en de tafel moest weer opgehaald worden. We zouden het geld krijgen als ze de tafel hadden opgehaald. Ze zijn allen 4x de afhaaldatum die we hadden afgesproken niet nagekomen. Ik heb als gevolg gedreigd met rechtsbijstand want ik wou mijn geld terug hebben. Toen ik dat had gedaan hebben ze de tafel opgehaald en heb ik mijn geld een week later gekregen. Alle heb ik in totaal 6 verlofdagen opgenomen van werk omdat ze allen op dagen de tafel konden ophalen dat ik moest werken en dan krijg je tehoren aan de telefoon van de baas "het kan gebeuren". Ik vind dat 1x of 2x kan maar in totaal 7x geen afspraak nakomen gaat echt tever.
Gisteren geweldig geholpen met een stoel die een piepend/krakend geluid gaf. Stoel werd direct voor ons omgeruild voor een nieuw exemplaar. Uitstekend en zeer vriendelijk geholpen!
Super blij met de nieuwe meubels ...met dank aan maxum meubels goed geholpen en prima service
Parkeren geen enkel probleem, nette winkel met een ruime sortering meubels. Een winkel waar je op het gemak alles kan bekijken zonder meteen achtervolgd te worden door verkopers. Onze ervaring: Top zaak!
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Je kan er op je gemak rondlopen zonder dat je constant gestoord of gevolgd word door een verkoper. De opzet van de winkel is overzichtelijk en als je de aangegeven route volgt zie je alles in de winkel. Het assortiment is divers en bestaat uit producten die je niet over zomaar tegen komt. Deze lijken allemaal zorgvuldig uitgezocht en zo weg gezet dat je een mooi beeld krijgt wat er bij elkaar past. Al met al een mooie winkel, met een uitgebreid uniek assortiment waar je geholpen word door vriendelijk en deskundig personeel.
Topzaak, heb een bankstel en een dressoir gekocht en een leuke combikorting gekregen, leuke originele meubels iedereen vraagt waar ze vandaan komen, niet zo standaard als bij andere zaken. Bank zit heerlijk en was snel geleverd. Had 12 jaar geleden een matras bij maxum gekocht en dat was echt het beste matras ever. Heb daar zo lang plezier van gehad!
Kan me wel aansluiten bij sommige vorige reviews. Assortiment is voldoende en goed, prijs erg duur. En verkoopster heeft het te druk met zichzelf en verkoopt liever bedden letterlijk en figuurlijk. Een keer iets gekocht maar wat een slechte service
Slechte service, wordt niet geholpen in de winkel, daarnaast is de verkoopster meer geïnteresseerd in haar telefoon dan in haar werk. Als je wat vraagt komt er er moet moeite een antwoord uit. En de sfeer is de winkel is ver te zoeken
Je wordt daar rustig geholpen zond druk op je te leggen
PAS OP DE SERVICE IS HEEL SLECHT Één van de duurste hoekbank gekocht, bij het leveren al een beschadiging opgelopen die gerepareerd zou worden….. na één jaar is de bank al doorgezakt ze hebben het gedeelte meegenomen en zonder reparaties terug bezorgd…. Vind de service heel slecht. Beschadiging niet opgelost en nu een bank die al is doorgezakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid