facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxstein Tweewielers Ede

"Fiets kopen in Ede? Ontdek onze prachtige fietsenwinkel in Ede. Wij hebben een breed assortiment A-merk fietsen, elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets. Wij bieden je het voordeel om alle fietsen altijd eerst zelf vrijblijvend uit te proberen. Kom langs of maak hier direct een afspraak voor een gratis proefrit.Fietsenmaker EdeFiets laten repareren in Ede? Je bent van harte welkom om met je fiets in Ede langs te komen voor onderhoud en fietsreparatie in de professionele werkplaats. Ook kan je vooraf even contact opnemen met de winkel voor een afspraak."
Adres: Slijpkruikweg 30 , Ede GLD 6712 DL, NL
Telefoonnummer: 0318 612 154
Stad: Ede GLD
Route: Slijpkruikweg 30
Postcode: 6712 DL



op zoek naar gerelateerd: Fietsvoordeelshop Ede, Maxstein vuurwerk
Recensies
De fiets zou gratis in Duitsland zijn afgeleverd. Uit interesse ben ik zaterdag op pad gegaan en heb de fiets in Nederland opgehaald. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, alle wijzigingsverzoeken werden professioneel uitgevoerd. Alle functies werden mij tot in detail uitgelegd en uiteindelijk werd ik geholpen om de fiets op de drager te plaatsen. Toen ik 69 was, heb ik al veel fietsen gekocht, maar het hele proces is nog nooit zo uitstekend geweest. Heel erg bedankt!!!
Fiets besteld in augustus. Was op voorraad maar even geen tijd om af te leveren druk. Kan gebeuren afgesproken laatste week oktober. De telefoon gaat ja de fietsen worden afgeleverd. Helaas damesfiets was er heren niet. Ach wordt mei. Dacht het niet. Naar alle smoesjes uit de kast gehaald te hebben hebben we besloten toch maar verder te kijken. Dus nooit geen fiets meer bij fietsvoordeelshop. Waar is die goeie service gebleven?
Haalt het niet bij Maxstein. De meeste van de oude garde zijn er niet meer. Allemaal nieuwe mensen, die mij eigenlijk een onbehaaglijk gevoel gaven.
Bij Maxstein in Ede werden wij niet meer geholpen omdat ze geen dealer meer waren van onze vouwfietsen. Eco travelers. Bij Ronald Schot de importeur in Edam was ik meer dan welkom en ben ik uitstekend geholpen. Maxstein is Technisch een goed bedrijf maar deze service is ver onder de maat.
Zeer klantonvriendelijkheid. Duurde heel lang, liep 1 iemand rond die 3 kwartier met iemand bezig was.
Ondanks dat het best lang wachten was vanuit Stromer zelf is het toch zeer netjes met veel geduld afgehandeld deze garantie claim voor de Stromer ST3 waar het recuperation onderdeel van aanliep in de motorachterwiel. Ook een ST1 2019 Launch Edition als leenfiets gekregen, die trouwens ook echt goed rijdsuperframe, erg goed wendbaar in de bochten, komt erg licht over!
Bij Maxstein heb ik op korte termijn een mooie Cube mountainbike kunnen kopen. De snelle service en afhandeling door Drikus waren super. Ik kom hier zeker vaker terug! P.s. onze merci smaakte heerlijk
Mooie zaak, veel artikelen. Eerste keer hier was meteen beetje tegenvaller. Op de site gekeken voor een helm omdat ik die ochtend ging fietsen. Daar aangekomen bleken ze hem niet te hebben, de jongen was weinig meedenkend bij navraag en zei als we ze hebben moeten ze er liggen. Er zaten op een paar geen prijsje dus moet je gokken. Niet even uit zichzelf meelopen. Is jammer. Bij de vraag of hij niet een klein beetje wat aan de prijs kon dus doen omdat we toch voor niks kwamen was niks mogelijk. We kwamen voor een helm van € 39,- en gingen weg met een helm van ruim € 50,-. Verder weinig enthousiasme bij de verkoper. Hou je voorraad gewoon bij op de site, voorkomt teleurstellingen.
Is een zaak, die service bijzonder hoog heeft. Had een probleem met mijn E-bike met display. Belde op, hoefde geen afspraak te maken, werd direct geholpen. En ook nog eens zeer goedkoop. Wens iedere fietsliefhebber deze zaak toe. Bedankt mensen.
Grote bereidheid om te helpen, zowel per mail als fysiek in de winkel. Dat is gebleken na een Stromer ST 1 koop bij particulier. Geeft vertrouwen. Met dank aan Robert e.a. en aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid