facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxipromo

Maxipromo

Info

Maxipromo is al 20 jaar een toonaangevende leverancier van bedrijfskleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. We gaan altijd voor een tevreden klant!

Geschiedenis

Maxipromo al 20 jaar toonaangevend
Met 20 jaar ervaring en een passie voor onze producten zijn wij een betrouwbare partner voor vele bedrijven gebleken. Persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk en garanderen de kwaliteit van onze artikelen. We gaan voor een tevreden klant!

Standaard en custom made
Wij leveren collectie artikelen maar we zijn ook graag uw partner in de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf kunnen promoten. Door producties in het Verre Oosten kunnen we zeer creatief en flexibel inspelen op de actualiteiten.

Maatwerk en advies
Door onze kennis en flexibiliteit kunnen we aan al uw specifieke wensen voldoen, of het nu gaat om de scherpste prijs of om de hoogste kwaliteit. Wij denken graag met u mee, vooral maatwerk en persoonlijk advies vinden wij zeer belangrijk.

Ruime showroom in Nunspeet
In onze uitgebreide showroom presenteren we vele artikelen zodat u een goed idee kunt krijgen van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we laten u graag meer zien!



"Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bedrukken van wielerkleding, MTB kleding, hardloopkleding, schaatskleding of triatlonkleding? Maxipromo is dé officiële partner van Bioracer en tevens marktleider in Europa! Voor custom made teamkleding en collectie kleding kunt u terecht in onze Bioracer store. Al uw Bioracer kleding en accessoires overzichtelijk online kopen? Alleen bij Maxipromo sportswear vindt u zo'n compleet assortiment! U koopt veilig en met zekerheid in onze Bioracer webshop maar uiteraard bent u voor persoonlijk advies ook altijd van harte welkom in onze Bioracer winkel in Nunspeet."
Adres: Waterweg 14a, 8071 RT Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-258410
ln.omorpixam@ofni
Stad: Nunspeet
Route: Waterweg 14a
Postcode: 8071 RT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kleding bedrukken nunspeet, bioracer wielerkleding, bioracer hardloopkleding, bioracer teamkleding, bioracer prijs, triathlon kleding ontwerpen, maxibikes, bioracer winkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SamSam Bemiddeling SamSam Bemiddeling 1 km Mooie ruime winkel met elke keer weer nieuwe items! Voor tweedehands merkkleding voor...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid