facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxima Vloeren Wierden

Maxima Vloeren Wierden

Info

Maxima Vloeren in Wierden staat voor de hoogste kwaliteit vloeren in vele vormen, een goede service en prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Geschiedenis

Maxima Vloeren in Wierden staat voor de hoogste kwaliteit vloeren in vele vormen, een goede service en prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Adres: Kruissteenweg 2, 7642 VV Wierden
Telefoonnummer: 0546-572041
Stad: Wierden
Route: Kruissteenweg 2
Postcode: 7642 VV


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: PVC vloeren Wierden, Tapijt Wierden, Laminaat Wierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Becking Tegels & Vloeren Becking Tegels & Vloeren 750 meter Zeer professioneel bedrijf en vriendelijke eigenaar. Denkt goed mee, flexibel en het ...
Bouwbedrijf Voortman Bouwbedrijf Voortman 2 km Jong, dynamisch bouwbedrijf voor het realiseren van al uw wensen en ideeën!
Recensies
In de winkel goed geholpen. Hebben een paar platen mee mogen nemen naar huis om te checken of t de juiste kleur ed is. Kom ik de volgende dag om 11.15 / 11.30 uur is de winkel nog gesloten! De vrouw die we er een dag eerder spraken zei wel dat die collega wel eens later was, maar er zit voor mij een groot verschil tussen iets later open of 2 uur later nog steeds niet open! Ik had goede ervaringen gehoord over Máxima Vloeren, maar gaan wij elders een vloer zoeken. Ik vraag me dan echt af of ze zich wel aan hun afspraken houden. Toen ik stond te wachten, hoorde ik dat dit regelmatig gebeurt bij Máxima.
De eigenaar en medewerkers van Maxima vloeren zijn vaklui, leuk in de omgang en komen hun afspraken na. Voor onze woning op alle verdiepingen dezelfde visgraat pvc laten leggen. Het zit er super netjes in en staat prachtig.
127 euro per m2 voor een hoekje van 2,75m2 vindt ik nogal prijzig... een maand eerder koste mij de overige 66m2 70 euro m2ik weet ook dat alle materialen duurder zijn geworden door de wereldwijde pandemie, maar toch.... heb netjes betaald. Want dan had ik van te voren moeten vragen wat de kosten zouden zijn..... Maar goed, Ik hoop dat ik nog wat hoor van de Baas over m'n ongenoegen. En zo niet, dan laat ik het weten via deze weg.
Fijne winkel, ruime keuze met goede service! Op 3 verdiepingen en trapen pvc laten leggen. Ziet er heel mooi uit. Ook de raambekleding door hen laten doen. Aardige mensen en wij zijn zeer tevreden!
Vriendelijke eigenaars. Behulpzaam en meedenkend. Goede prijs kwaliteit verhouding. Groot assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid