facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxim's

Maxim's
Adres: Hoofdstraat 48, 5683 AG Best, Nederland
Telefoonnummer: 0499 375 479
Staat: Noord-Brabant
District: Best
Stad: Best
Route: Hoofdstraat
Huisnummer: 48
Postcode: 5683 AG


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–17:30
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
2,5 maand geleden een linnen broek gekocht in deze grotere maten winkel. Keurig geholpen in de winkel. Nu na de 2e keer op lage temperatuur wassen zit er al een gaatje in tot mijn grote teleurstelling. Helaas kunnen ze hierin niets betekenen....het gaatje zat er nog niet in bij aankoop. Verbaasd over de slechte service van deze winkel... Voor ruim 300 euro kleding gekocht en ze wimpelen je af met het advies naar een coupeuse te gaan. 1e en laatste keer dat ik naar deze winkel ben geweest.
Mooie grote winkel voor grote maten dames kleding. Als je alleen maar kleine winkels gewend bent is het even landen omdat je gewoon overweldigd bent door het aanbod. De meeste kleding wel redelijk duur dus met een klein budget kan je hier niet heel goed slagen. Er loopt veel personeel dus als je vragen hebt kan je snel hulp krijgen.
Update:nHet is en blijft een fijne winkel voor mijn vrouw:nZe slaagt er gewoon iedere keer weer.nDe dames van het team zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.nn1e keer bij Maxims:nWas onze 1e keer. Perfect geslaagd. Grote winkel, groot assortiment. En heel belangrijk: goed advies en begeleiding van vriendelijk personeel. Ondanks de drukte op dit vroege uur was en bleef men smilen en vriendelijk.nDe opstart na de vakantie van één der dames was volgens mij al snel gebeurt.
Service is ver te zoeken 3 blouses gekocht waar binnen 5 keer wassen de gaten invallen. Hier wordt niks mee gedaan. Teleurstellend zeker als de prijs van sommige blouses bijna 90 euro is. Kortom pas op dat u geen primarkt kwaliteit koopt voor Maxim's prijzen.
Wat een mooie winkel , super vriendelijk personeel . Grote collectie , vele kleuren echt om vrolijk van te worden . Aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid