facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxicomfy Wonen en Slapen Halfweg

Maxicomfy Wonen en Slapen Halfweg

Info

Ruimste keuze aan betaalbare meubels! Kom kijken in onze showroom. Ruim 8000 m2 aan trendy meubels modellen Direct leverbaar uit ruime voorraad!



"Maxicomfy B.V. is dé specialist als het gaat om woonmeubelen en -decoratie. Samen met ons ervaren en toegewijde team streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.Maxicomfy is meer dan enkel een winkel voor meubels. Onze naam staat voor kwaliteit en duurzaamheid.Onze specialisten zijn continue bezig om de meest luxueuze en kwalitatieve meubels te selecteren voor u; of het nu gaat om een hoekbank, een boxspring, of een ander schitterend woonartikel. Wij zijn er voor u en streven ernaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze."
Adres: Haarlemmerstraatweg 71, 1165 MK Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 0203418520
Stad: Halfweg
Route: Haarlemmerstraatweg 71
Postcode: 1165 MK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maxicomfy boxspring, Maxicomfy salontafel, Maxicomfy contact, Maxicomfy Bedden, Maxicomfy Openingstijden, Maxicomfy Eetkamerstoel, Maxicomfy stoelen, Decor Wonen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meltem baby & young room Halfweg/ Sugarcity Meltem baby & young room Halfweg/ Sugarcity 992 meter Een mooi en bijzonder gebouw
DesignOnline24 DesignOnline24 1 km Weigeren een vervangonderdeel te sturen rondel dat ingedeukt is. Dus lamp van €220 ma...
Remeysk Remeysk 2 km REMEYSK- a dynamic duo between husband and wife team; Reece & Skye Meyer. We are an e...
Meubel-discount halfweg Meubel-discount halfweg 2 km Geslaagd bij maxicomfy Wat een vriendelijke en behulpzame personeel. Kom hier al jar...
Recensies
Geweldige service ! Mijn hele woonkamer is van maxicomfy Goeie meubels, beste kwaliteit. Aardige mensen En lekker kopje koffie !!! En je kan in 3 delen betalen zonder rente Top service en top mensen ! Ik kom zeker terug voor mijn slaapkamer
Mooie bank gekocht bij Maxicomfy. Beste service, je wordt persoonlijk geholpen. Ze nemen de tijd & helpen je bij het zoeken voor de juiste spullen!
Een bed gekocht, zeeer slechte kwaliteit. Ze beloven je garantie van 5 jaar, maar na 8 maanden heb je al geen garantie meer. Reden: Omdat ze niet meer met fabrikant werken. Heel onvriendelijk Naar klant toe. Reactie van de winkel: Dag, ik heb het besproken en nee wij hebben het niet meer en werken ook niet meer met die fabriek waardoor bestelling ook niet mogelijk is. Ons advies om zelf bij Gamma/Hornbach de platen op maat te laten snijden. Is veel sneller en goedkoper. Indien wij dat doen, gaat dat meer kosten. Dus verwacht geen garantie want dat geven ze je niet !!!!!!!!!
Een zeer mooie bed besteld. Levering was top en de klantenservice na de levering ook. Zo kraakte het bed een beetje hierover contact opgenomen. Goede heldere communicatie en binnen no time zijn ze langs gekomen om het te fixen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Uitstekende winkel met goede service. Bijna al mijn interieur komt hier vandaan. Verder liggen de prijzen een stuk lager dan andere winkkels. Kortom; een uitstekende winkel!
Vandaag een bed gekocht bij hun top bedrijf goeie snelle service zoals altijd !!!
Gisteren een bezoekje gedaan. Goede uitleg gehad over het assortiment en mochten zelfs een stof staaltje meenemen omdat we er niet zeker wisten of de kleur nou bij ons paste. Vandaag de deal gesloten en kan hem zelfs deze week al ophalen! Vriendelijk en zeer behulpzaam!
Vandaag bij maxicomfy een prachtig Bed gekocht ! Super netjes geholpen en geadviseerd welk matras het beste bij ons zou passen. Wij zullen iedereen zeggen dat ze hier zeker heen moeten voor hun interieur.
Zojuist mijn bed in ontvangst genomen bedankt voor de snelle en goede service ben er zeer tevreden over !
Mooi bedrijf mooie bank gekocht en bezord op de dag en tijd wanneer wij dat wouden echt een aanrader voor al uw meubels in huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid