facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxibedden

Maxibedden

Info

Online aanbieder van matrassen, boxsprings en topdekmatrassen. Laagste prijsgarantie



"Online matrassen, boxsprings, toppers, caravan matrassen, matrashoes met rits, boxspring motor en overige accessoires"
Adres:
Telefoonnummer: 0313750625
Stad: Dieren



op zoek naar gerelateerd: Maxi Foam matras ervaringen
Recensies
Op zaterdag 2x Topper LIV Hybride Tencel 11cm - 90 cm, 210 cm besteld via de website en dinsdag al het bericht ontvangen dat het verstuurd wordt. Na ontvangst de toppers uitgepakt en even een dagje laten rusten om het uit te laten zetten en daarna heerlijk op geslapen. Wat een verschil met onze oude toppers. Wij zijn enorm tevreden!
Levering was eigenlijk een dag te laat, maar netjes te woord gestaan aan de telefoon en er werd uitgelegd dat ze door de enorme drukte een dag achter liepen. De volgende netjes de matras bezorgd. was goed verpakt en ligt perfect. Ik zou iedereen aanraden om hier een matras te kopen.
Raar bedrijf. Je koopt een topmatras, je mag er 60 dagen naar kijken in de verpakking. Maar je mag hem niet gebruiken... ja het mag wel, maar dan krijg je je geld niet meer terug. Waarom verkoop je dit dan online? Gelukkig zijn er partners zoals matrasaanhuis die wel weten wat klantvriendelijkheid is... Bestel hier nooit meer iets.
Wij kochten twee matras toppers met best een bijzondere maat 60 x 180. Na enig zoekwerk kwamen we bij Maxibedden terecht. Hadden we nooit van gehoord maar de reviews waren goed. Dus bestellen maar. Het bestellen verliep erg eenvoudig. Duidelijke uitleg en controle of we wel de goede maat bestelde. Na een paar dagen werden de toppers netjes thuis bezorgd. Vacuüm verpakt en strak opgerold. Heel handzaam. Eenmaal uitgepakt valt de mooie kwaliteit op. Heel tevreden mee. Of het goede kwaliteit is zal de toekomst uitwijzen. Maar dat lijkt wel goed te zitten.
Een op maat gemaakte topper besteld voor in de caravan. Zondag besteld en vrijdag al in huis! Wauw, wat een service. Ik heb gekozen voor de topper van 7 cm. Heerlijk dik en ligt super comfortabel. Zeer tevreden. Aanrader!!
Snel te bestellen, zonder toeters of bellen, nu eerst even gapen om straks heerlijk te slapen.
Nieuwe matrassen besteld bij Maxibedden. Twee keer Koudschuim hr50 firm. Voor mij oké, maar voor mijn vrouw niet. Zij is een stuk lichter. Niet goed nagedacht. Contact gezocht via de app met Maxibedden. Uitgelegd hoe en wat. Matras ruilen geen probleem. Roadtrip naar Molenhoek. Even andere matras getest. Gekozen voor een zachtere matras. Osman, zeer aardige man, heeft direct de goede maat gesneden. Prima, ouderwetse, service. Wij slapen inmiddels lekker.
Makkelijk zelf uit te zoeken op de site. Snel geleverd en is met recht een top topmatras. Na maanden liggen woelen, slaap ik nu heerlijk op een topmatras die geen kuilen krijgt en precies de juiste stevigheid heeft.
Ik heb hier een absoluut uitstekend matras op de kop weten te tikken! Na een paar jaar lang op een slecht matras te hebben gelegen was het een waar genot om op een matras van Maxibedden te liggen! Een echte aanrader!
Snel en goede service, handig overleggen via de app!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid