facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Max Voor Ogen

Max Voor Ogen

Info

Max Voor Ogen is een kwaliteits optiekzaak die al ruim 30 jaar bestaat in Schagen. De zaak staat bekend om z'n kwaliteit,oogzorg, service en uitmuntende collecties brillen en zonnebrillen.



"Sinds 1 maart 2017 zijn wij de trotse eigenaren van Max Voor Ogen. Vol enthousiasme zijn we in het diepe gesprongen en aan de slag gegaan in deze prachtige winkel..Door frisse, nieuwe en verrassende merken in te kopen voor ons uitgebreide assortiment brillen en zonnebrillen zien we onze klantenkring gestaag groeien. Trendsettende merken als DITA,Andy Wolf, Linda Farrow, Barton Perreira, Cazal Eyewear en modemerken als Gucci en Chloé en Celine zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie en hebben nu al een trouwe schare fans gecreëerd.Onze gediplomeerde opticiens en optometristen zorgen ervoor dat uw ogen in goede handen zijn. Van een "gewone" oogmeting tot gespecialiseerd optometrisch onderzoek, wij hebben alles in huis."
Adres: Ged. Gracht 31, 1741 GA Schagen
Telefoonnummer: 0224217082
Stad: Schagen
Route: Ged. Gracht 31
Postcode: 1741 GA



op zoek naar gerelateerd: Opticien Schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Specsavers Nederland Specsavers Nederland 23 meter Hallo Specsavers uit Schagen wat ben ik vriendelijk en goed geholpen door jullie team...
Mulder Optiek, Schagen Mulder Optiek, Schagen 50 meter Super service. Bril kapot en mulder zet er zo even een noodglas in. Echt blij mee. To...
Pearle Opticiens Schagen Pearle Opticiens Schagen 103 meter Zeer klantvriendelijk. Mooie zaak met ruime keuze aan brillen. Afspraak gemaakt op ti...
Eyecare Deutekom Eyecare Deutekom 118 meter TOPZAAK!! Prachtige winkel, hypermoderne apparatuur, de nieuwste en hipste monturen ...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 153 meter Zeer klantvriendelijk. Mooie zaak met ruime keuze aan brillen. Afspraak gemaakt op ti...
Mooie Ogen Mooie Ogen 212 meter Heerlijke zaak waar ik graag kom en zeer goed wordt geholpen. Voor mij eerste zaak wa...
Recensies
Drie jaar terug spontaan binnen gelopen om te kijken naar een zonnebril was ik al onder de indruk van het aanbod monturen. De aandacht die ze je geven voelt heel vertrouwd en het vakmanschap om mooie combinaties te maken is heel natuurlijk. Met een mooie zonnebril van Cazal toen de winkel verlaten. Nu mijn ogen toch slechter werden weer de stoute schoenen aan getrokken om even naar binnen te lopen. Binnen een kwartier had ik al een montuur wat mij zo aansprak dat ik eigenlijk al verkocht was. Mijn Cazal nummer twee is een genot voor je ogen. Max voor ogen bedankt voor jullie aandacht en vakmanschap Een groet uit Enkhuizen... Bouk de Jong.
Nadat mijn proeflens van de opticien via de oogarts een uur rijden hier vandaan niet uit mijn oog wilde, mocht ik na een belletje, langskomen. En ja hoor, dubbel gevouwen achter mijn bovenste ooglid had de lens zich verstopt. Super bedankt voor de goede service. Kostte niks en ik plan binnenkort een afspraak in om te kijken of een ander merk lenzen van jullie mij beter bevalt.
Al jaren ben ik op zoek naar een zonnebril die en prachtig is en lekker zit. Elk jaar kocht ik een nieuwe en elk jaar was ik weer teleurgesteld. Totdat ik bij Max voor Ogen kwam. Door mijn hoge neusbrug waren veel brillen niet geschikt voor mij. Nancy had al snel door wat mijn smaak was en binnen no time had ik de bril van mijn dromen! Hij zit zooo lekker dat ik soms binnen met mijn zonnebril op loop en ik het niet eens door heb! De service is meer dan 10 punten waard. Een jaar later hebben ze voor mij de pootjes weer goed afgesteld en de neusdopjes. Even binnenlopen en klaar! O! En hun capucino’s zijn echt verrukkelijk! Een winkel waar je heerlijk in de watten wordt gelegd! Thanks Max voor Ogen!
Super tevreden over mijn nieuwe bril. Er werd de tijd genomen en ook duidelijk uitleg gegeven over de monturen en uiteraard een kundige meting. Kan niets anders zeggen .... Super blij met mijn Dieter Funk bril. Vakwerk bij " Max voor Ogen".
Super leuke en aparte brillen, ook speciaal voor mensen met smalle koppies, ondertussen heb ik een leuke en comfortabele kolibri bril en een prachtige zonnebril. Echt een aanrader, aardig en kundig personeel en als er wat mis is word je gewoon goed geholpen door mensen die je ook behandelen als mens, en niet als de volgende zeurkous die weer eens geen bonnetje heeft.
Zojuist weer een nieuwe bril gekocht. Zorgvuldige oogmeting door Nancy en later mbv Thomas, Marc en Nancy een mooi montuur uitgezocht. Wat opvalt is hun werkplezier, enthousiasme en natuurlijk hun vakbekwaamheid. Ze verkopen echte kwaliteit. Ik schreef het al eerder. Max voor Ogen is echt een aanrader! Ik zou zeggen :’Echt doen, u krijgt geen spijt’.
Dit is de bril die ik gekocht heb ik ben dik tevreden
Nadat ik eerst een Götti bril heb aan laten meten heb ik deze zomer een fantastische Cazal zonnebril op sterkte gekocht bij Marc en Nancy! Kwaliteit spreekt voor zich. De markt is overspoeld met allerlei onpersoonlijke Franchise formules, Max voor Ogen is een verademing. Altijd gezellig en persoonlijk. Zeker aan te raden!
Heel fijn geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Ruime keus, goed advies. Nazorg perfect. Paar maal laten afstellen, nieuwe vleugeltjes. Kregen kortingsbon voor 2e bril. Die gebruikt oor een leesbril. Aangeschaft met dezelfde persoonlijke service.
Al jaren kom ik bij Max. Altijd een top service. Een tijd geleden voor mijn zoontje geweest. Want ook die was toe aan een bril. Hij vond het helemaal geweldig. Al die brillen passen. En uiteindelijk gekozen voor een star wars bril. Helemaal zijn ding. Hij vond het helemaal geweldig om ook te helpen met in elkaar zetten. Altijd weer met een top gevoel lopen wij de winkel uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid