facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Max Fit

Max Fit

Info

We helpen mensen dagelijks hun droomlichaam te creëren omdat we uit ervaring weten hoe dit hun leven kan veranderen. Daar doen wij alles voor. Wanneer start jij?

Geschiedenis

Het behalen van resultaat is niet zo moeilijk.

Het behalen van optimaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd, dat ook op lange termijn aanhoudt, is daarentegen wel een uitdaging! Ik, Max Kellner, eigenaar van Max Fit, heb als missie om zo veel mogelijk mensen in Nederland te helpen het lichaam te creëren waar ze al jaren van dromen. Dit uiteraard in een zo kort mogelijke tijd. Daar hoor jij dus ook bij!

Om dit waar te maken is meer nodig dan wat de gemiddelde trainer of coach toepast. Max Fit brengt het daarom naar een ander niveau. Alles wat we doen is volledig afgestemd op jou, om zo min mogelijk aan toeval over te laten.

Alles behalve een one-size-fits-all dus! Er worden geen standaard adviezen gegeven of standaard trainingsschema’s uitgedeeld. Alles bij Max Fit is individueel afgestemd op datgene waar jij het meeste baat bij hebt om je doelstelling(en) te behalen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan geheel GRATIS en VRIJBLIJVEND contact op via:

06-46614917
[email protected]
www.max-fit.nl

Gezonde groet,

Max Kellner
Max Fit



"Wij helpen jou met succesvol afvallen en zorgen er samen met jou voor dat je nooit meer terugvalt!"
Adres: Handelsweg 10, 6662NH Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0646614917
ln.tif-xam@ofni
Stad: Elst
Route: Handelsweg 10
Postcode: 6662NH


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00
Zondag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: max fit personal training, afvallen elst, fitness elst, max personal training, personal trainer elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcentrum Scatt & Fysiotherapie de Aam Sportcentrum Scatt & Fysiotherapie de Aam 316 meter Complimenten voor dit bedrijf. Zeer kundige medewerkers die mij in een ongedwongen s...
CrossGym Elst CrossGym Elst 638 meter Goede trainingen in een goede sfeer... Afgelopen weekend 24h Amrap gedaan en alles k...
Fitness en Gezondheidscentrum Elst Fitness en Gezondheidscentrum Elst 700 meter Overdag ook wel vrij veel ouderen aan het sporten. Misschien wat aanpassingen wat mu...
1UP Coaching 1UP Coaching 799 meter Coach voor onder andere persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, omgaan...
Curves Elst Curves Elst 1 km Nette gym, duidelijke uitleg, leuke vriendelijke meiden die er werken. Women only! R...
IEZIE-Fit IEZIE-Fit 1 km
Sportcentrum de Helster Sportcentrum de Helster 2 km Een klein zwembad waardoor bij baantjes zwemmen aardig druk kan zijn. Dan heb je een ...
Everyday Fit Elst Everyday Fit Elst 2 km Mooi Tom en collega fijn gesport, schoon netjes Mike dank je wel.
Uiterwaarde Outdoor Fitness Zone Uiterwaarde Outdoor Fitness Zone 4 km Gratis sporten in de openlucht op dagrecreatiegebieden van Uiterwaarde. Bij Rijkerswo...
SGW Elst SGW Elst 26 km Goede vereniging. Goede bodems van zowel binnen als buitenbak. Ruimte voor verschille...
Recensies
Fit worden, perfecte begeleiding door personal trainer, veel aandacht voor jou, je kent alle trainers zo, kunt vragen stellen wanneer je wilt, ruime openingstijden prima gym!
Max Fit heeft mij enorm geholpen met het bereiken van mijn doelen. Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen en hoe ik het allemaal vol moest houden. Met de persoonlijke hulp van Max Fit is het mij gelukt om mijn doelen te behalen. Het dagelijkse contact met de coach zorgt ervoor dat alles heel laagdrempelig is en als het even wat minder gaat staan ze direct voor je klaar. Tijdens de trainingen in de gym word er het maximale uit jezelf gehaald wat zeker voldoening geeft als je klaar bent met trainen. Daarbij komt dat het altijd gezellig is in de gym en dat je er ook gewoon rustig een praatje kan maken. Al met al leveren ze een top service waarbij ze ervoor zorgen dat je het resultaat levenslang kunt volhouden.
Uit ervaring kan ik zeggen dat dit gewoon een hele fijne relaxte sportschool is met voldoende kennis, goede apparatuur en enthousiaste medewerkers. Zelf ben ik begonnen met sporten onder begeleiding van Dennis. Mijn doel was voornamelijk weer de routine krijgen in het sporten, juiste technieken aan leren en strakker worden. Erg tevreden ben ik over de aanpak van Dennis, de traningsessies met hem waren leerzaam en leuk, ook na afloop even bij praten en door de weeks contact via de app zijn een extra stok achter de deur om goed op je voeding te blijven letten. Ook trots ben ik op mijn geboekte progressie. Na 4 maanden personal training wil ik het nu zelf een periode gaan proberen en indien nodig schakel ik weer de hulp in van 1 van de trainers bij Max Fit. Zoek je een comfortabele sportschool waar je vooral jezelf kan zijn? Maxfit bellen!
Afvallen en fitness waren mij niet onbekend. Maar ik had altijd het gevoel dat ik niet echt vooruitging. Nou, sinds ik bij Maxfit train is dat wel anders. Ik heb eerst 5 maanden personal training gedaan, ik werd begeleid door Mitchell, topper. Nu train ik zelfstandig. Ik kijk anders aan tegen voeding en trainen, heb veel geleerd en ben in 6 maanden 18 kg kwijtgeraakt. Ik ben heel blij dat ik voor Maxfit heb gekozen, de investering echt waard. Je leert veel, er is altijd iemand om even te helpen, vriendelijk, laagdrempelig, voel me er zelfs thuis. Aanrader!
Geweldige kwaliteitsgym met een persoonlijke benadering. Ik voelde me direct welkom en de omgeving waarin getraind wordt voelt vertrouwd. De kwaliteit van de trainingen ligt hoog, er is een goed oog voor techniek. Doelen worden behaald en met alle zorg word je ook nadat je jouw doel behaald hebt begeleid in het behouden van jouw doel. En niet vergeten: er wordt veel gelachen. Er is gezellige sfeer wat het sporten tot een tof uitje maakt voor iedereen.
Ik ben mijn traject bij Maxfit Okt22 begonnen. Met enige terughoudendheid, want fitness in een sportschool was niets voor mij, althans dat vertelde ik mijn omveld. Maar door mijn intensieve leefstijl met veel reizen voor werk, onregelmatig eten en teveel alcohol, drong mijn vrouw aan en heb ik de stap gezet. Tijdens mijn intake werd me al duidelijk dat Maxfit een zeer alles omvattende aanpak voorstelde waarbij er gestreeft wordt naar een permanent, sustainable resultaat voor wat betreft de gewenste gewichtsverlaging. Eetpatroon speelde daarbij een centrale rol. Nu, pakweg 6 maanden later, ben ik werkelijk verbluft over het resultaat, ja ik ben al 10 kg afgevallen, maar dat is eigenlijk nieteens het belangrijkste, ik voel me echt 200% beter, fitter, scherper minder vatbaar voor stress. Ik drink nagenoeg geen alchohol meer, eet retelmatig en niet teveel, ga met plezier naar Maxfit om met coach Mitchell te trainen, de begrleiding is persoonlijk, en de focus wordt steeds op de individuele wensen afgestemd. Het is echt een life style verandering, en ik ben super gemotiveerd om dit traject af te maken en vervolgens gewoon door te blijven gaan. Kan het echt iedereen aanraden, een hele goede keuze!
Wat een super fijne sportschool! De begeleiding is echt super goed en het materiaal waar we mee trainen is perfect! Ben in 6 weken tijd heel veel afgevallen en dat zonder een honger gevoel te hebben. Mijn trainer Dennis motiveert me en begeleid me goed, ik kan alle dagen van de week bij hem terecht om advies in te winnen tbv eten drinken wat wel mag en niet. Dus blijf aankomende jaren lekker bij deze sportschool, is echt een aanrader.
In juni begonnen met trainen, zeer blij met behaalde resultaat. Niemand heeft een oordeel en iedereen wil je helpen, voeding wordt aangepast op wat je lekker vindt, en hierdoor wordt het makkelijker om het vol te houden. Door de samenwerking met je coach bereik je je doel makkelijker te behalen. Beste stap die ik gezet heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid