facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAVRO international

MAVRO international

Info

MAVRO International is een vooraanstaande leverancier van anti graffiti systemen, industriële reinigings- en beschermingsproducten in Europa.



"Producent en leverancier van reinigings- en beschermingsproducten"
Adres: Valeton 15, 5301 LW Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)418 - 680 680
Stad: Zaltbommel
Route: Valeton 15
Postcode: 5301 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nito coat, Mavro Graffiti removers, Valeton 15 Zaltbommel, Mavro FACADECLEAN, Mavro vacatures
Recensies
Had een moeilijke opdracht waarvoor ik middel nodig had. Eerst via de website zeer makkelijk contact gehad en doorgestuurd naar adviseurD.Koning smiddags al contact gehad en goed geholpen. Binnen 5 minuten al de info op de email gekregen. Samples aangevraagd en volgende dag al binnen. tot op heden nog steeds goede adviezen en meedenkend. Tevens de producten werken ook zeer tevreden
Vandaag een hele interessante training gehad over de NITORANGE. Mooi bedrijf met mooie producten. Altijd een goede service van de adviseur waar ik contact mee heb!
Uitstekend geholpen. Er werd geadviseerd om de achtergebleven graffiti lijnen te verwijderen met shadowremover. Top spul!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid