facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mavo Doorn Winterweek

Mavo Doorn Winterweek

Info

20-24 februari 2018 zal de winterweek klas 4 Mavo Doorn plaats vinden. Dit jaar is gekozen voor Katschberg (Oostenrijk).

Adres: Frans van Dijklaan 2, Doorn
Stad: Doorn
Route: Frans van Dijklaan 2


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OSGS Mavo Doorn OSGS Mavo Doorn 9 meter Waar moet ik beginnen. Een geweldige kleine school met een goed karakter en een gewel...
Revius Debating Society Revius Debating Society 1 km Alle leuke games zijn VERBANNEN zonder VPN of Mobiele Hotspot
Revius Lyceum Doorn Revius Lyceum Doorn 2 km ik hoor verhalen over deze school dat de wifi zo slecht is dat je geen eens clash of ...
Recensies
Waar moet ik beginnen. Een geweldige kleine school met een goed karakter en een geweldig docenten team!. als oud leerling kan ik spreken over een geweldige tijd op Het kleine schooltje van Doorn. Zit je in groep 8? kom zeker eens kijken!. Deze kleine school heeft veel te bieden en is daarom ook zeer divers in aanbod van talentklas sport tot koken deze school heeft het allemaal!. Op een rijtje, Klein schalig, Goed Docenten team, Goede omgeving, Ruimte voor talent. en nog het belangerijkste een goede tijd ;.
Schoonoord Mavo Doorn, ik heb me geen betere school kunnen wensen. Het kleinschalige karakter van de school draagt er optimaal aan bij dat het contact tussen de leerling en docent zo persoonlijk mogelijk is en blijft. Hiermee toont Schoonoord Doorn aan de leerling centraal te stellen, waarmee bereikt wordt dat kinderen / jongeren zich kunnen en durven te uitten naar de eigen identiteit. Ik heb me in de 4 jaar tijd dat ik op Schoonoord zat geen moment onprettig of onveilig gevoeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ten alle tijden met een goed gevoel richting Doorn ben afgereisd. Vanuit mijn persoonlijke ervaring zal ik een ieder, wie opzoek is naar een middelbare school, willen aanraden zich te verdiepen in de onderwijsvisie en missie van Schoonoord Mavo Doorn!
Schoonoord Mavo Doorn is een prettige, kleinschalige school, waar de contacten tussen directie, docenten, ouders en leerlingen goed zijn. Naar ieders mening wordt geluisterd. De school zorgt ervoor dat iedereen zich thuisvoelt en dat de leerlingen de gewenste resultaten kunnen behalen.
In tegenstelling tot de andere middelbare school hier in Doorn, gaat Schoonoord echt ervoor om alle kwaliteiten uit een leerling te halen. We hebben dat gezien met onze zoon die in 4 jaar tijd via VMBO-KB, zonder zitten-blijven, kon doorstromen naar Mavo, met een extra vakantie voor zijn eindexamen. Ook sterke persoonlijke betrokkenheid bij de leraren ondervonden. Absolute aanrader, 5 sterren.
Mijn ervaring als ouder-medezeggenschapsdeelraadslid met deze school is positief. Een gedreven directeur, managementteam, zeker ook gemotiveerde docenten en leerlingen, zeker zij die deel uitmaken van dit medezeggenschapsorgaan. Boeiend om ook leerlingen zo enthousiast en bevlogen mee te maken. Ik ben onder de indruk geraakt van de drive naar voortdurende verbetering. Misschien dat sommige eerdere reacties zijn ingegeven vanuit eerst zien dan geloven. Ik heb er beslist geloof in. Verbeteren betekent ook veranderen. Dat kost tijd, aanpassingstijd. Voor leerlingen, directie en docenten.
Hetis een super leuke school. Dat huiswerkvrijde concept lijkt me ook super handig, jammer dat ik dat zelf niet meer heb meegemaakt toen ik daar op school zat.
Super school! Veel persoonlijke aandacht, mogelijkheid om een goede gedegen op leidingen te volgen!
Vertaald door Google Topschool Origineel Top school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid