facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mauritskazerne

Mauritskazerne
Adres: Nieuwe Kazernelaan 2, D41, 6711 JC Ede, Nederland
Telefoonnummer: 088 000 1501
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Nieuwe Kazernelaan
Huisnummer: 2
Postcode: 6711 JC


Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–17:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
De 360 Tasting Experience in de Mauritskazerne was echt een aanrader! Verrassende en ook heerlijke gerechten, leuke opstelling van de cirkelvormige 'tafel' met barkrukken en de filmpjes tussendoor de gangen waren nog leerzaam ook. Ik kijk al uit naar de nieuwe Tasting Experience van september!
Hartstikke gezellige en ook informatieve ervaring! Mooie beelden! Hartelijke ontvangst. Veel kennis aanwezig. Fijne manier om innovatie van voeding over te brengen. Alleen een iets betere bewegwijzering op het terrein zou fijn zijn. Het is even zoeken.
Het was even zoeken naar de ingang maar toen we eenmaal binnen waren via de achteringang werden we vriendelijk te woord gestaan en geïnstalleerd aan de half ronde bar. De combinatie van het eten en het verhaal achter de lokale producten ondersteund door beeld en geluid was zeer educatief en interessant.nnAl met al een hele leuke, gezellige en smaakvolle tasting.nnPs. Een kopje koffie aan het einde zou de tasting kompleet hebben gemaakt.
Een bijzondere ervaring met heerlijke smaken en lekkere wijn. Vooral de 360° projectie op de wanden was heel verrassend
Superleuke ervaring! Behalve het erg lekkere eten hebben we genoten van de vlotte bediening, de mooi vormgegeven en inspirerende filmpjes en de lokatie zelf. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid