facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maurits Borduur Service

Maurits Borduur Service

Info

Voor het professioneel borduren van uw bedrijfsnaam, logo of tekst.
Voor bedrijven, verenigingen en particulieren.

Geschiedenis

Maurits Borduur Service is al 15 jaar gespecialiseerd in het borduren voor bedrijven, verenigingen en particulieren.

Wij beschikken over professionele computergestuurde borduurmachines waarmee wij uw naam, bedrijfslogo of uw eigen ontwerp borduren.

Wij kunnen een uitgebreid assortiment leveren zoals (bedrijfs) kleding, golfartikelen, textiel, mutsen, tassen, knuffels en nog veel meer..

Wij borduren tevens kraampakketten, paardendekens en – dekjes etc. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak én een persoonlijk cadeau.

Het is bij ons ook mogelijk om zelf uw artikelen aan te leveren. Levering vanaf 1 stuks.

Mocht u een offerte op willen vragen of een bestelling willen plaatsen, aarzel dan niet om ons te mailen. Dit kan naar [email protected]



"Maurits Borduur Service is al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het borduren van o.a. bedrijfskleding, badtextiel en kraamcadeaus voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Wij beschikken over professionele computergestuurde borduurmachines waarmee wij uw artikelen voorzien van een naam, bedrijfslogo of tekst.Wij kunnen een uitgebreid assortiment leveren zoals bedrijfs kleding, golfartikelen, bad- en babytextiel, accessoires en nog veel meer. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het borduren van kraamcadeaus. Op onze webshop kraampakket-online .nl bieden wij u een ruim assortiment kraamcadeaus, bad- en babytextiel, knuffels en accessoires."
Adres: O.l.vr ter duinenlaan 8, 4641 HE Ossendrecht
Telefoonnummer: 0164-671568
Stad: Ossendrecht
Route: O.l.vr ter duinenlaan 8
Postcode: 4641 HE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 13:30

Recensies
We zijn al jaren klant en zeer tevreden. Borduringen zijn prachtig en alles wordt professioneel aangeleverd. Kwaliteit en service zijn top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid