facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAUK catering

MAUK catering

Info

Wel het Feestje, maar geen zin om alles te regelen?
BEL MAUK CATERING!
Mauk verzorgt uw feest van de borrel tot de afwas.
Goed eten voor een goede prijs



"Koken is mijn passie. Ik hoop mijn liefde voor mooie gerechten over te kunnen brengen door goed gastheerschap te combineren met veel enthousiasme en gezelligheid."

"Koken is mijn passie. Ik hoop mijn liefde voor mooie gerechten over te kunnen brengen door goed gastheerschap te combineren met veel enthousiasme en gezelligheid."
Adres: De Steenkamp 24, 3781VP Voorthuizen
Telefoonnummer: 31638392102
Stad: Voorthuizen
Route: De Steenkamp 24
Postcode: 3781VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ben de Wild Productions B.V. Ben de Wild Productions B.V. 1 km Als je wilt dat het echt goed voor elkaar is, moet je naar BdW! Complimenten!
buggy-huren.nl buggy-huren.nl 2 km Wij hebben er quad gereden. Parcours was niet heel groot, maar voldoende om je er een...
Salzz events Salzz events 2 km .
Recensies
Mauk en Rick heeft een geweldige private dining en bbq voor ons georganiseerd. Uitstekende service en kwaliteit! Een aanrader, ook vanwege de flexibiliteit. Alles is bespreekbaar en te regelen.
Heerlijk bbqvlees en ook gourmetschotels. Goed verzorgd en topservice. Mauk hartelijk bedankt en je we raden je graag aan andere aan topper!
Heel lekker gegeten van de barbecue. Plus barbecue gehuurd. Erg lekker vlees.
Zaterdagavond gebeld en toch nog geregeld om op zondag een bbq te hebben, goede service dus. Vlees, vis waren heel lekker en afspraken zijn goed nagekomen! Zeker een aanrader!
Paar keer bbq van mauk gehad, echt super geregeld, ruim voldoende, goed vlees. Goed overleg over wat je precies wil. Ruime keuze ook in buffetten
Gourmet vis/vlees voor 28 personen met kerst, Super verzorgd en heerlijk gegeten. Top
Buffet voor 12 pers. Perfect. Aanrader!!!
Mauk heeft voor ons hele personeel een uitgebreid buffet gemaakt en op locatie geleverd.
Kip rollade aan ‘t spit gehad! Super lekker gegeten
Heerlijk! Elke keer weer top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid