facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mattijs Snoeij - Sjamaan, Healing and Coaching

Mattijs Snoeij - Sjamaan, Healing and Coaching

Geschiedenis

Een hulp pagina voor mensen die zich positief willen ontwikkelen op spiritueel of paranormaal gebied. Ook mensen die healing zoeken zijn hier welkom. Ook kan elke vraag hier gesteld worden. Het soort antwoord wat volgt is afhankelijk van de vraag :)



"Het werk van De Volle Zon draait om het terug vinden van geluk in uw leven.Niet het soort geluk waar je de loterij mee wint. Niet de perfecte formule om alles te krijgen wat je begeert.Gelukkig als een staat van zijn is het doel.Trauma, onwerkelijke verwachtingen, vertekend zelfbeeld, negatieve focus op het leven, depressie, stres, hoog gevoeligheid en natuurlijk nog vele andere zaken kunnen het gevoel van geluk flink in de weg staan.Met sjamanistische tools, introspectie, medicijnwielen, meditatie, hypnose, tarot, droom analyse, magnetiseren, reiki, drumcirkels, klankbaden, trance reizen zangcirkels en nog veel meer tovert De Volle Zon weer een lach op je gezicht.Neem vrijblijvend contact op voor tijden, events en mogelijkheden."
Adres: Vigilantestraat 88, 1445MZ Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0642095011
Stad: Purmer
Route: Vigilantestraat 88
Postcode: 1445MZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Becoming Aware Becoming Aware 2 km Praktijk voor Healing en Reading
Recensies
Ik mocht inmiddels twee keer genieten van een dreamscape trancereis bij Mattijs. Wat een geweldige ervaring en wat een liefdevolle begeleiding. Gisteren was ik er met mijn dochter van 14. Ze vond het erg bijzonder en kreeg mooie boodschappen en inzichten mee. Ik kan iedereen die met spiritualiteit en bewustwording bezig is aanraden om naar Mattijs te gaan voor healings of spirituele begeleiding. Hij voelt meteen aan wat nodig is en stelt ook jonge mensen meteen op hun gemak.
Terwijl je heerlijk in de hangmat ligt zorgt Mattijs voor een rustige en ontspannen sfeer. In de ceremonies en de dreamscape begeleid hij op zachte wijze je persoonlijke reis en voelt goed aan waar je ondersteuning nodig hebt. Als je eenmaal zijn klankschalen, drums en didgeridoo hebt ervaren kom je terug voor meer. Een aanrader voor iedereen die wil ontspannen of gericht op zoek is. Zeker als je dit combineert met een fijne massage.
Matthijs heeft wederom voor een bijzondere middag gezorgd. Aanwezig geweest bij een open circle. Alles gaat relaxed en is puur. Meditatie in een hangmat...heerlijk was dat... Groepshealing was ook erg bijzonder en mooi om te ervaren in een veilige omgeving. Matthijs heeft veel kennis en ervaring en dat geeft vertrouwen. Kom graag nog een keer. Groetjes, Esther
Een heerlijke, ontspannende, maar tegelijk ook een licht- en energiegevende ervaring. Mattijs neemt de tijd, legt uit en geeft je handvatten mee voor thuis. Ik mag contact opnemen in de periode na de behandeling met vragen of voor droomuitleg. En ik voel dat hij ook dan echt weer tijd zal maken. De meditaties - die van alles doen, heel bijzonder -zijn heerlijk. Zijn stem is fijn en de klanken een geweldige ondersteuning. Dankjewel. Geen vijf sterren, omdat Mattijs soms iets teveel praat. Hij heeft gewoon heel veel te delen. Hij geeft dit ook zelf aan. Zal vast steeds beter gaan. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb een healing, home clearing en dreamscape bij Mattijs gedaan. Allemaal erg bijzonder. Het huis voelt rustiger. Tijdens de dreamscape had ik zelfs een visual, zonder enig stimulerend middel. Dat is nieuw voor mij. Mattijs heeft veel waardevolle kennis en kunde in huis. Hij is een fijn en rustig persoon, hij neemt de tijd voor je en stemt goed af.
Ik heb een dreamescape sessie gehad met Matthijs. Wow! Wat een bijzondere en inspirerende ervaring was het! Erg onder de indruk van Matthijs zijn wijsheid en de inzichten die de sessie me heeft gegeven. Met de helende klanken van de schalen raak je snel in diepe staat van ontspanning en trance, heerlijk om te ontspannen. Deze sessie draait om jou, heling, verdieping, inzicht en ontspanning. Mooi cadeau om jezelf te geven! Ik kom zeker weer terug en ben dankbaar dat Matthijs op mijn pad is gekomen
Nu 2x een dreamscape gedaan. Waarbij de eerste keer in een ruimte was met 9 anderen. Heel bijzonder om mee te maken. De eerste keer was ik iets nerveus. Maar je wordt rustig mee op pad genomen en het wordt goed uitgelegd. Bij mij waren het vooral gevoelsdingen en ingevingen. Geen beeld. De tweede keer ging ik wat relaxter erin. Maar weer geen beeld. Na afloop gesprek gehad met Mattijs. En mij hierbij neergelegd, zeker omdat de eerste trancereis mij zoveel gegeven heeft. Ik sta weer AAN. En leer te luisteren naar mijn intuïtie. De 2e keer was bij Mattijs thuis, in een hangmat en lekker alleen met mams. Veeeeeel beter dan een yogamatje op de grond! Deze trancereis werd even kort onderbroken voor een plaspauze. Het loslaten letterlijk van die volle blaas voelde helend. En het korte gerustellende knuffelmoment die ik met Mattijs had was zéér bijzonder. Al met al 100% aanrader als je op zoek bent naar jezelf of antwoorden, heling, ontspanning etc.
Mattijs is een heel fijne vent. Stelt je direct op je gemak. Rust. Een bevlogen en getalenteerd persoon bij wie je perfect in balans komt. Als ik de mogelijkheid had, zou ik regelmatig sessies bij hem volgen. Écht een aanrader!
Mattijs is zeer helder voelend en helpt exact met het geen dat je nodig lijkt te hebben in een rust en warme oase. Het lijkt echt effectief te gaan en heeft diepgang. Ook voor inzichten, een helende sessie of gewoon een goed gesprek ben je bij praktijk de volle zon aan het goede adres. Heel fijn, mooi en helend.
Mattijs neemt echt de tijd voor je en kijkt naar wat je nodig hebt. Aankomende tijd zal ik ervaren wat hij voor mij gedaan heeft. Het was in elk geval een hele bijzondere en relaxte middag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid